Горан Пандев

• Креатор на темата Креатор на темата pinky**
  • Време на започнување Време на започнување
Роналдињо да скокнеше во живиот ѕид како соиграчите, Пандев немаше да даде гол. Само Рони дремеше ко закован. :)

Ако има некој инфо од каде може да се нарача, или дали има воопшто стигнато дрес од Интер со Пандев во Македонија, нека каже.

И на Вердер фудбалерите кога шутираше Роналдињо да не скокнаа немаше да даде гол под нив, и на Бекам и на Роналдињо да е било се како шо треба живиот ѕид немаше да имат толку погодоци од слободни удари.....

И јас да имав јај*а под мишката, ку355 ке ми беше како раката....... тоа така ти иде......:smir:

Која еуфорија владее у Струмица со наш Гоче ц.ц.ц, браво ЦАРЕ, гордост НАША ! :)
п.с На Милан му помина редот, сега у четврток Јуве ќе го крка од него :D

Која еуфорија владее у Струмица со наш Гоче ц.ц.ц, браво ЦАРЕ, гордост НАША ! :)
п.с На Милан му помина редот, сега у четврток Јуве ќе го крка од него :D

Посебно во 19та. :)

Цел Глобал (кафичите) беа на нозе и плескаа раци кога го погоди слободниот.
Респект до него!

Имам другари печалбари во Болцано, таму имало да си порачаш дрес дури ако сакаш и со твое име од Интер за само 30 евра мислам ми кажаа!:toe:

Али тоа у Болцано Италија:kesa:, за тука сигурно има по Фан шоповите, ако нишо друго они фушерајските ги има 100%!:smir:

за 30 евра можеш само тие фушерајските да ги добиеш иначе мора да рачунаш со 100 евра за оригинал со бројка и име,било во Италија или Македонија цените се тука некаде 10 евра горе,долу...

4e zavrsi isto kako pan4ev ve4na zlatna rezerva :tapp:

СЕГА ШТО ЌЕ КАЖЕШ !!!!!! КАКО ЌЕ ЗАВРШИ

за 30 евра можеш само тие фушерајските да ги добиеш иначе мора да рачунаш со 100 евра за оригинал со бројка и име,било во Италија или Македонија цените се тука некаде 10 евра горе,долу...

Инаку денес ми стигна дресот од Пандев. Го нарачав од сајтот на Интер

15plslj.jpg

Е сега... колку што знам, за работи од над 50 евра се плаќа царина...

Инаку овој е дресот, без име е 35 евра...
2rcodxw.jpg

значи 100ка мора да се рачуна..
Или 50-ка ако најдеш некој од Милано да ти го донесе... :)
Доколку сакаш да го купиш он-лајн, еве ти ја страната:
Код:
http://store.inter.it/prodotti.asp?cat=405

Па Најк нека донсе во Македонија, нели имаат официјални продавници тука, ако сега не продадат дресови од Пандев кога? Вајда ќе им текне на газдиве тука да донесат и да ги изрекламираат, гарантирам дека ќе направат одличен бизнис.

Цена 70 евра . Моментално има попуст на име и број , значи тоа е без бари ( инаку е 15 евра ) , и има попуст на калчо знак ( а тоа е 5 евра )

Меѓутоа наш грујо донел нов закон за царина , платив царина , лежарина , ДДВ и шпедиција што ме чинеше дополнителни 2400 денари

15plslj.jpg

Е сега... колку што знам, за работи од над 50 евра се плаќа царина...

Инаку овој е дресот, без име е 35 евра...
2rcodxw.jpg

Ова не е дресот , ова е дрес маициа за навивачи , дресот е 70 евра , без име , меѓутоа моментално е гратис

2ufudk3.jpg
[/IMG]

2d9wcxt.jpg
[/IMG]

ете ми го дресот

Гледајте еден малумен коментар, претпоставувам од скопски промашен абортус :

Дон Ноне Корлеоне Гијевски:
Нека си ја разгази убаво нивата , да не му пропадне расадот со чушките !!! И коа ќе ја научи химната да се јави на репорт !!!

рЕпорт! хахахах НЕПИСМЕН куртон!

@martin со здравје да си го носиш дресот. Од прав човек, ама тимот... :)

Незнам дали ја има оваа информација постирано некој, но еве колку да се знае, во 4 натпревари на Пандев за Интер:

Прв натпревар: Асистенција, 6.9 оценка на интер.ит
Втор натпревар: Асистенција, 6.6 оценка на интер.ит
Трет натпревар: Гол и асистенција, 7.5 оценка на интер.ит
Четврт натпревар: Гол и асистенција, 9.2 оценка на интер.ит

Приказната на Пандев во Интер започна многу добро, квалитетите негови се несомнени, останува само напорна работа и продолжување во исто темпо. Уна Маџиа ди Горан, само напред Горанче :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom