Горан Пандев

• Креатор на темата Креатор на темата pinky**
  • Време на започнување Време на започнување
Боби[Мкд];3223687 напиша:
This is one small step for Pandev, one big step for Macedonian sport...:vozbud: :vozbud:

Или обратно.
Или Пандев игра во име на Македонија, оти македонија му налага, па тој во Интер отиде, а платата ќе биде депонирана ддиректно во Народна банка, па Петар Гошев ќе објави дека сме надвор од рецесија.

На пола Македонија ја заболе за кој и каде игра Пандев, истото важи и за него. ГО заболе кој што мисли, битно тој си игра во Интер и му е ОК.

:vozbud:

nn8fpw.jpg

Горан Пандев - Дојдов да освојам титула,затоа што интер е најак и пак ке освои.Форца интеррррррр

Галеријата:
Код:
http://inter.it/aas/news/reader?N=46889&L=it&CAT=2

fvwndu.jpg

Ааа сликава прајслес. :vozbud:

Нека му е со среќа на Горанчо, многу голови да дава, и со тие голови да ја радува оваа наша мила Македонија.

fvwndu.jpg

Ааа сликава прајслес. :vozbud:

Нека му е со среќа на Горанчо, многу голови да дава, и со тие голови да ја радува оваа наша мила Македонија.
Сликата е закон...Со среќа Пандев ти си го одбра Интер и се надевам ќе успејш...Сега ти е шансата додека го нема Ето

Нека му е со среќа на Горанчо и многу голчиња да даде! :)
Само некако чудна ми е бројкава шо ја одбрал 27..

Сликата е закон...Со среќа Пандев ти си го одбра Интер и се надевам ќе успејш...Сега ти е шансата додека го нема Ето
OOOOO ГОЧЕ со "The Special One" хахахах топ топ. Незнам зошто ама многу го поштувам Мурињо, иначе ја сум навивач на Ливерпул ама уште од времето коа беше тренер на челзи го засакав незз зошто...

Нека му е со среќа, да игра почесто и да постигнува многу голови,и секако успеси со Интер

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom