Горан Пандев

• Креатор на темата Креатор на темата pinky**
  • Време на започнување Време на започнување
Горан со срека и се најубаво мн голови и мн успеси...заслужи нешто мн подобро од лацио

Ми се исполни срцето, ова е супер. Се гледа дека Мурињо има многу доверба во него и јас сум сигурен дека ќе успее. Свака част за него. Сите сме горди на него.:)

Боби[Мкд];3224826 напиша:
Ми се исполни срцето, ова е супер. Се гледа дека Мурињо има многу доверба во него и јас сум сигурен дека ќе успее. Свака част за него. Сите сме горди на него.:)
Исто и мене... иако ќе ми беше уште помило да одеше да игра за Баерн... :toe:

Со среќа на Горанчо, се надевам дека ќе се снајде одлично во Интер и дека ќе постигне многу голови!

Исто и мене... иако ќе ми беше уште помило да одеше да игра за Баерн... :toe:

Не не нене... Италија е створена за него и обратно :smir: Не е Пандев за да „ора“ 90 минути на терен, посебно не откако 6 месеци е без тренинг. Баш му треба средина каде колку толку го знаат, каде колку толку има некаков бонус и ужива симпатии. За аспектите на животот вон теренот да не правиме муабет - убаво си е адаптиран на Италија и животот таму. Од Рим до Милано е доволно голем скок - од Италија во друга земја би бил непотребен ризик...

Плус и тоа околу пасошот... :toe:

Значи од мене се најдобро за Пандињо и очекувам да не направи сите тука горди :oeoeoe:. Интер е одличен тим, секако фаворит во Италија и солидно екипиче во ЛШ.

Конечно Пандев го доби она за што се жртвуваше цела полусезона. Нека ти е со среќа во Интер и да станеш најдобар стрелец во Калчото. Мислам дека има квалитет кој ќе го препознае Мурињо и дека ќе стане главна алка во тимот, баш онака како што беше во Лацио.

Нема потреба да се замараш со такви предавници

И сега се уфрла некој навивач на Јувентус или Милан или во случајов Челси и пишува:

„Друже Горанчо, ти посакувам многу голови и твојот Интер да освои се што може во годините што следат. Оваа година да станеш Италјански, Европски и Светски првак со Интер ...“

Кој е поголем предавник?

1. Тој што вели дека ќе биде резерва во Интернационале
2. Тој што напиша дека му посакува се најдобро на Горан, а навива за Милан, Јуве, или Челси. Ама во честитката имале голема доза на лицемерие, со напомена дека постот е напишан колку да се пише нешто.

м, што викаш?

4e zavrsi isto kako pan4ev ve4na zlatna rezerva :tapp:

Тоа шо го достигна до сега Пандев,Панчев ни на сон не го е сонил бе. Да си миленик на навивачите на клуб како Лацио,треба си нешто посебно.

Инаку отиде во мојот најомразен тим,сепак нека му е со среќа,да дава многу голови да си освојува признанија и титули и да биде предводник на националниот тим и да не однесе на некое европско или светско првенство.

Бројот на дресот 27 исто како официјалните титули на Јуве. :) :pos:

Ево го и Панчев бе во интервју за Кориере.Го фали Пандев вели дека е одличен играч не е веке мало дете туку созреан комплетен играч.Со него Интер може да освои ЛШ.Браво за Панчев овде медиумите сакаа да ги скарат со Пандев но и двајцата се гордост наша.
Меѓу другото Панчев вели дека не успеал во Интер бидејки Интер биле дефанзивен тим и дека играч како него не успева во таква игра.Вели требало да ги избере Реал или Барса.
А и вели жалел што Морати не му бил прецедател го смета за голема личнос и човек.
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=12368

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom