Горан Пандев

• Креатор на темата Креатор на темата pinky**
  • Време на започнување Време на започнување
Многу ми се интересни вакви форумџии кои мислат дека се` знаат. Дали друже знаеш зошто се игра фудбал? Како можеш да кажеш дека головите кои ги дава се за џабе.

И примерот ти е катастрофален, секој знае дека Инзаги да играше во Лацио ќе беше никој и ништо, но играше во Јувентус каде милионска екипа му местеше голови, и секој денес на светот знае дека Пипо Инзаги нема три чисти од фудбал иако официјално е топ голгетер во лига на шампиони во историјата. За разлика од него, Пандев постигнува по 10 гола во сезона каде во среден ред ги имаш Ледесма, Мутарели, Манфредини и Бехрами, а тоа се играчи кои едвај топка водат. Камења се. Па ти сега види кој е поголем. И вистинските фанови и познавачи на фудбалот кои се објективни тоа ќе го признаат.

И викаш ништо нема освоено и со Лацио не може да освои... не ми текнува фудбалски пример, ама ми текна кошаркарски. Чарлс Баркли е еден од најдобрите кои играл во НБА било кога. Не освои никогаш прстен.
Еве ти фудбалски пример. Алан Ширер!!:smir::smir:

Значи од Њуксал има официална понуда за пандев.. Пандев изјавил дека се договорил со челниците на Лацио да остане до Јуни но рече река не ја отфрла можноста да замини уште сега..
За него заинтересирани се уште Реал, Баерн, Ливерпул...

Одлично место е њукасл за него.. со оба оба одличен тандем би биле..

Да али во Њукасл ги има Овен, Оба оба, Видука, Смит, Амеоби...тешкоооо ке му биде. Особено ако не се снајде на почетокот ке си ја уништи кариерата и нареден тим би му бил Ридинг.
А ако блесне, има сите да го бркаат. Голем ризик ке му биде потегов.

Многу ми се интересни вакви форумџии кои мислат дека се` знаат. Дали друже знаеш зошто се игра фудбал? Како можеш да кажеш дека головите кои ги дава се за џабе.

И примерот ти е катастрофален, секој знае дека Инзаги да играше во Лацио ќе беше никој и ништо, но играше во Јувентус каде милионска екипа му местеше голови, и секој денес на светот знае дека Пипо Инзаги нема три чисти од фудбал иако официјално е топ голгетер во лига на шампиони во историјата. За разлика од него, Пандев постигнува по 10 гола во сезона каде во среден ред ги имаш Ледесма, Мутарели, Манфредини и Бехрами, а тоа се играчи кои едвај топка водат. Камења се. Па ти сега види кој е поголем. И вистинските фанови и познавачи на фудбалот кои се објективни тоа ќе го признаат.

И викаш ништо нема освоено и со Лацио не може да освои... не ми текнува фудбалски пример, ама ми текна кошаркарски. Чарлс Баркли е еден од најдобрите кои играл во НБА било кога. Не освои никогаш прстен.
Инзаги топ стрелец во лига на шампиони во историјата?

Стрелец за Лацио Пандев повторно.2:0 за Лацио.

Браво за Пандев, повторно стрелец за Лацио!

Pri negovata asistencija bese napraven penalot za prviot gol i vtoriot gol za lazio bese delo na Pandev. Bravo.

Ај кој ќе најде линк од голот на Пандев нека го пише...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom