Горан Пандев

• Креатор на темата Креатор на темата pinky**
  • Време на започнување Време на започнување
Дајте линк од голот на Пандев.Да видиме каков гол било.Јас преска пуштив и не го даваа Наполи на пренос.

ааа да Бене, да... ни гуглтранслејт неможе да го преведе она... :)
По секој гол, се потсетувам на утрото на 29 ноември, кога на една рака се броеа оние кои се уште веруваа во него, јас објавив песна за него, со надеж дека ќе му донесе среќа и самодоверба....

Понатака е потешко за преведување и не толку бито колку првиов дел.

Браво,супер гол!Штета што не го гледав натпреваров.Обично не пропуштам натпревари на Наполи

Браво,супер гол!Штета што не го гледав натпреваров.Обично не пропуштам натпревари на Наполи
Немаше добар стрим. Јас ја гледав до 60та некаде, али мачење беше и баталив.

Немаше добар стрим. Јас ја гледав до 60та некаде, али мачење беше и баталив.

еј брат,ќути знам како е.И јас како тебе се нервирам кога треба преку нет да следам утакмици.Сметам дека Телма треба да ги дава секоја недела натпреварите на Наполи.Инаку кога сме за гледање преку нет имаше една страна порано италијанска која даваше избор на 5 -6 канали.Се плаќаше околу 18 евра за три месеци.Али тоа беше многу оддамна.Сега не знам како е.Сепак сметам дека ТВ си е ТВ.Еден дримбокс и ќе заврши и тоа како работа.

еј брат,ќути знам како е.И јас како тебе се нервирам кога треба преку нет да следам утакмици.Сметам дека Телма треба да ги дава секоја недела натпреварите на Наполи.Инаку кога сме за гледање преку нет имаше една страна порано италијанска која даваше избор на 5 -6 канали.Се плаќаше околу 18 евра за три месеци.Али тоа беше многу оддамна.Сега не знам како е.Сепак сметам дека ТВ си е ТВ.Еден дримбокс и ќе заврши и тоа како работа.
Се расправам со стариот дома за дримбокс, никако да го убедам :)

Се расправам со стариот дома за дримбокс, никако да го убедам :)
Во право е стариот, ако ти купи Dreambox нема да учиш :pos:
Инаку, браво за Пандев, ѕвер е, врза четири-пет меча во серија со голови :D

Штета за последната шанса, можеше да се прослави, али голманот му ја одбрани:place:

Пандев вака така повтроно го спаси Наполи од пораз.Влезен е у форма дечкото растур систем :D

Вака за репрезентација да игра....
Проблемот е што не ги пружа истите игри во репрезентација, а за неговите лични постигнувања во Наполи ми дреме. Мене Наполи ништо не ми значи во мојот живот...

Мене па ми значи, односно не на Наполи, туку на Пандев, ми доаѓа како мелем на душава....баш се радувам кога ќе даде гол, прикаже добра игра, подмогне со асистенција....итн итн, без разлика дали е во Наполи или во било кој друг тим...се разбира, поголем мерак е кога сето тоа се случува во дресот на репрезентацијата.....!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom