Google+

• Креатор на темата Креатор на темата Грејвдигер
  • Време на започнување Време на започнување
После еден ден користење...
За сега ми изгледа фино. Нема народ, нешто слично како Фејсбук пред 3-4 години, штама.
Инаку чисто, фино направено, се функционира перфектно за сега. Андроид апликацијата исто е супер, мада ја немам баш тестирано. Останува да почекаме повеќе народ па да видиме дали ќе го биде.

После еден ден користење...
За сега ми изгледа фино. Нема народ, нешто слично како Фејсбук пред 3-4 години, штама.
Инаку чисто, фино направено, се функционира перфектно за сега. Андроид апликацијата исто е супер, мада ја немам баш тестирано. Останува да почекаме повеќе народ па да видиме дали ќе го биде.
Можиш да поканиш други да се приклучат?

Можиш да поканиш други да се приклучат?

За жал, не. Системот на покани функционира доста чудно. Доколку неколку пријатели те стават во своите “кругови“, ќе добиеш покана автоматски. Барем така изгледа. Јас не сум ни сигурен како добив покана, едноставно двајца ме ставија и само се пријавив. Толку. Како и да е, пријави се и чекај, па ќе ти пратат покана од google.

За да праќате покана: Одете Share на некоја објава и наместо име на некој круг, внесете го мејлот на тој што сакате да го поканите.

гугл+, нешто слично на фејсбук?

Facebook ќе биде поразен од ова многу брзо :)

261205_2245933871595_1345611736_2597186_7873962_n.jpg

Haters gonna hate...

Поканите функционираат но некогаш од гугл+ ги затвораат регистрациите, па така и со покана некогаш не може да се регистрирате.Само треба да фатите добар тајминг (мислам погоре некој праша за регистрации и покани)

Доволно е само да им работи добро групниот чат добро и го победуваат ФБ гарант :) А и ФБ шо мислеше со истиот дизајн 10 години? Монотонија стана веќе :)

Доволно е само да им работи добро групниот чат добро и го победуваат ФБ гарант :) А и ФБ шо мислеше со истиот дизајн 10 години? Монотонија стана веќе :)

FB во Среда ќе донесе групен видео чат вазиран на Skype.

Ќе може некој да ми прати покана за да се регистрирам на социјалнава мрежа од Гугл?

FB во Среда ќе донесе групен видео чат вазиран на Skype.

Orly? Коа им се појави конкуренција, тогаш им текна. Ако арно е конкуренција, не е убаво да си сам на врвот, мрзата брзо надвладува и прогресивните работи се ставаат у фиока за црни денови. Али ете изгледа израчунале дека сеа се тие денови...

Додека ги нема сликите со напрчени усни подобро ќе биде. Не им кажувајте за плусов на оние со веце шема.

Јас мислам дека Google+ ако не го прејде Facebook ке му биде барем голема конкуренција ... Заради тоа што пред се креатор е google,плус исто така google го има и YouTube и др останати сервиси кои се меѓу најкористените така да можен е пресврт во социјалните мрежи но не верувам дека тоа ке се случи наскоро... поради тоа што нема кој што не знае за фејсбук од 4-99 год xD

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom