Google+

• Креатор на темата Креатор на темата Грејвдигер
  • Време на започнување Време на започнување
Јас мислам дека Google+ ако не го прејде Facebook ке му биде барем голема конкуренција ... Заради тоа што пред се креатор е google,плус исто така google го има и YouTube и др останати сервиси кои се меѓу најкористените така да можен е пресврт во социјалните мрежи но не верувам дека тоа ке се случи наскоро... поради тоа што нема кој што не знае за фејсбук од 4-99 год xD
Гугл ако сака може да прекине подрршка за се што не е нивно...firefox, facebook, opera (веќе исклучена од google+) итн...

Гугл ако сака може да прекине подрршка за се што не е нивно...firefox, facebook, opera (веќе исклучена од google+) итн...
За тоа си во право :) btw заборавив да го споменам и Google Chrome како водечки web browser ;)

Еве пример Opera Mini:
jlNs1.png

Инаку јас имам позитивно мислење засега. Веќе 3 дена го користам, едноставно повеќе ми се допаѓа од фејсот.
Посебно добра опција се круговите - голем проблем на фејсбук беше кога ќе де додаде некој за пријател, се мислиш дали да го прифатиш зошто ако го прифатиш ќе има пристап до сите твои статуси, слики, итн... Вака со круговите е многу поедноставно - може да те додаде кој сака, но ти имаш контрола што постираш и на кого ќе се прикаже.
А ова за Opera е веќе дискутабилно но не би спаѓало во оваа тема.

Ајде некој нека пушти покана нека пише на ПП за маил.

ајде и мене маил исто, ПП.

Направив профилче. Има приватни пораки на чудото?

Одредено време може покани, изнапраќав јас ама пола од тие што им пратив влегоа.

Одредено време може покани, изнапраќав јас ама пола од тие што им пратив влегоа.

Од кај мене сите влегоа. Некои со ден каснење можеби но влегоа.

За сервисов сеуште е рано да се даваат прогнози. Како што видов има новитети и подобрувања што фејсбук како целина ги нема али се надевам дека нема да завршат како гугл вејв кој што после толку тепање за покани на крајот остана со 5.000 корисници.

добро како се прави профил?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom