Golden Shower..

• Креатор на темата Креатор на темата Масимо
  • Време на започнување Време на започнување
Дали вие го правите тоа или сте го правеле и дали уопште го сакате тоа..? (за тие што не знаат golden shower е уринирање врз партнерот)
Ја мислев е бањање со некој богат арап у Дубаи у златна када со златен туш.

Во Дубаи им серат во уста, ова мочањево им е застарена мода.

Еднашка лапав една на журка, за при крај на вечерта да ми каже дека и е фетиш да ја мочаат. Утредента повеќе луѓе ми потврдија дека е така. Не сум веќе ист од тој ден :(

Еднашка лапав една на журка, за при крај на вечерта да ми каже дека и е фетиш да ја мочаат. Утредента повеќе луѓе ми потврдија дека е така. Не сум веќе ист од тој ден :(
Не знам зашо не ја измоча.. Па да ја одјебеш :kuracc:

Истренирана била, ништо страшно..

pa i treba trening za toa... kolku i da e cudno ova, probaj da mocas nekogo ili da te mocaat ke vidis ne e uopste lesno, mentalno treba da si malku lud ili treniran lol
хахахах ама ако рече само еднаш беше не се важи, може згрешила.

таму у Дубаи има и други работи, уринирањето е гола вода :icon_mrgr:
Автоматски споено мислење:

pa i treba trening za toa... kolku i da e cudno ova, probaj da mocas nekogo ili da te mocaat ke vidis ne e uopste lesno, mentalno treba da si malku lud ili treniran lol
многу одамна, може пред 50години,( од времето кога се спушти човекот на Месечина :cool:) слушав во фабричка менза, 2ца млади вработени во погонот со мономери,на флас си правеа бујрум во паметот, за некоја си гзлеста работничка кај нив, демек да ја начекале, па да и се помочале внатре во газот:facepalm:
... ги слушав и си мислев, ова мономерот штетно дејствува на луѓето, за греота...

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom