Ја мислев е бањање со некој богат арап у Дубаи у златна када со златен туш.Дали вие го правите тоа или сте го правеле и дали уопште го сакате тоа..? (за тие што не знаат golden shower е уринирање врз партнерот)
Во Дубаи им серат во уста, ова мочањево им е застарена мода.Ја мислев е бањање со некој богат арап у Дубаи у златна када со златен туш.
Од кај па ова?Во Дубаи им серат во уста, ова мочањево им е застарена мода.
Dubai Porta Potty пиши на гугл. Имаше и видео од истото што кружеше тука, ме мрзи да го барам.Од кај па ова?
Не знам зашо не ја измоча.. Па да ја одјебешЕднашка лапав една на журка, за при крај на вечерта да ми каже дека и е фетиш да ја мочаат. Утредента повеќе луѓе ми потврдија дека е така. Не сум веќе ист од тој ден
Истренирана била, ништо страшно..Еднашка лапав една на журка, за при крај на вечерта да ми каже дека и е фетиш да ја мочаат. Утредента повеќе луѓе ми потврдија дека е така. Не сум веќе ист од тој ден
pa i treba trening za toa... kolku i da e cudno ova, probaj da mocas nekogo ili da te mocaat ke vidis ne e uopste lesno, mentalno treba da si malku lud ili treniran lolИстренирана била, ништо страшно..
хахахах ама ако рече само еднаш беше не се важи, може згрешила.pa i treba trening za toa... kolku i da e cudno ova, probaj da mocas nekogo ili da te mocaat ke vidis ne e uopste lesno, mentalno treba da si malku lud ili treniran lol
Ако рекла дека и е фетиш, не може да грешихахахах ама ако рече само еднаш беше не се важи, може згрешила.
таму у Дубаи има и други работи, уринирањето е гола водаЈа мислев е бањање со некој богат арап у Дубаи у златна када со златен туш.
многу одамна, може пред 50години,( од времето кога се спушти човекот на Месечина ) слушав во фабричка менза, 2ца млади вработени во погонот со мономери,на флас си правеа бујрум во паметот, за некоја си гзлеста работничка кај нив, демек да ја начекале, па да и се помочале внатре во газотpa i treba trening za toa... kolku i da e cudno ova, probaj da mocas nekogo ili da te mocaat ke vidis ne e uopste lesno, mentalno treba da si malku lud ili treniran lol