Golden Shower..

Член од
16 јануари 2021
Мислења
377
Поени од реакции
1.105
Дали вие го правите тоа или сте го правеле и дали уопште го сакате тоа..? (за тие што не знаат golden shower е уринирање врз партнерот)

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.082
Поени од реакции
27.584
Дали вие го правите тоа или сте го правеле и дали уопште го сакате тоа..? (за тие што не знаат golden shower е уринирање врз партнерот)
Ја мислев е бањање со некој богат арап у Дубаи у златна када со златен туш.

Член од
9 февруари 2016
Мислења
1.472
Поени од реакции
3.625
Во Дубаи им серат во уста, ова мочањево им е застарена мода.

OMG!!

Пилот
Член од
27 февруари 2017
Мислења
2.725
Поени од реакции
2.497
Еднашка лапав една на журка, за при крај на вечерта да ми каже дека и е фетиш да ја мочаат. Утредента повеќе луѓе ми потврдија дека е така. Не сум веќе ист од тој ден :(

Член од
16 јануари 2021
Мислења
377
Поени од реакции
1.105
Еднашка лапав една на журка, за при крај на вечерта да ми каже дека и е фетиш да ја мочаат. Утредента повеќе луѓе ми потврдија дека е така. Не сум веќе ист од тој ден :(
Не знам зашо не ја измоча.. Па да ја одјебеш :kuracc:

Strenght

Never Give Up!!
Член од
24 април 2010
Мислења
2.516
Поени од реакции
1.824
Истренирана била, ништо страшно..

Strenght

Never Give Up!!
Член од
24 април 2010
Мислења
2.516
Поени од реакции
1.824
pa i treba trening za toa... kolku i da e cudno ova, probaj da mocas nekogo ili da te mocaat ke vidis ne e uopste lesno, mentalno treba da si malku lud ili treniran lol
хахахах ама ако рече само еднаш беше не се важи, може згрешила.

Член од
12 март 2009
Мислења
20.402
Поени од реакции
16.602
таму у Дубаи има и други работи, уринирањето е гола вода :icon_mrgr:
Автоматски споено мислење:

pa i treba trening za toa... kolku i da e cudno ova, probaj da mocas nekogo ili da te mocaat ke vidis ne e uopste lesno, mentalno treba da si malku lud ili treniran lol
многу одамна, може пред 50години,( од времето кога се спушти човекот на Месечина :cool:) слушав во фабричка менза, 2ца млади вработени во погонот со мономери,на флас си правеа бујрум во паметот, за некоја си гзлеста работничка кај нив, демек да ја начекале, па да и се помочале внатре во газот:facepalm:
... ги слушав и си мислев, ова мономерот штетно дејствува на луѓето, за греота...

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom