Ѓоко Танески и екипата во Осло!

• Креатор на темата Креатор на темата курајбер
  • Време на започнување Време на започнување
Незнам зошто ама срам ме фаќа ко го гледам видеово.Лелеееее абе не е крив овој шо незнае англиски криви се што не им пратиле преведувач.Организација на нивоУ.:kesa:

Идемо даље. Криво ми е за Дамјан шо е инволвиран во целава прича ама барем со него сме начисто дека не е таму по своја воља,такада само ќе му посакам се најубаво,да си се изнашета низ Осло,да си се изнаеби пички и таканатаму! А за другиве дупкариве....баш ме брига!

Идемо даље. Криво ми е за Дамјан шо е инволвиран во целава прича ама барем со него сме начисто дека не е таму по своја воља,такада само ќе му посакам се најубаво,да си се изнашета низ Осло,да си се изнаеби пички и таканатаму! А за другиве дупкариве....баш ме брига!

:pos:

Да не беше јадењево лајна, народов во државава од шо ќе живееше не знам...

Абе ја очекував брука од апокалиптични размери, ама и не испадна до толку лошо, иако фиш моментот не може да остане незабележан. :)

Ги испратиле ко гревчиња, без „упатство за употреба“...:nesum:
Не е до нив, се трудеа, требало некој да помисли дека ќе им треба преведувач! Кај се организаторите? Луѓево се отидени да пеат и да играат! И јас ќе бев хорор некој да ми побара да пеам!

Незнам зошто ама срам ме фаќа ко го гледам видеово.Лелеееее абе не е крив овој шо незнае англиски криви се што не им пратиле преведувач.Организација на нивоУ.:kesa:
и мене ме фаќа срам да го гледам стварно, ама не се криви тие. на крај од краиштата за пеење е таму заминат, не за англиски.

Инаку песната ми се допаѓа многу. Напред Ѓоко!!!!

Да не беше јадењево лајна, народов во државава од шо ќе живееше не знам...
Фантомас :) тоа ти е исто као утакмица Македонија ХХ (ретки победи на нашиве), кој го пуштил оној со две леви, кај гледаш бе буљаш и ред слични дипломатски изрази....нормално е да реагира народ од две причини.
Првата е тоа што е наш претставник, треба да ја претстави Македонија. Ниту со збор, ниту со песна ниту со појава. Прво делува као да има 50 години, кај е нашата убавина млади моми и момци. Ако ништо друго барем за око да е убаво.
Види ја Ајша од Латвија :vozbud: или Сакис гркот, ќе ги памети човек барем по изглед, изведба...

Другата е тоа што ние граѓаните треба да земеме здив меѓу две епизоди од Шехерезада, да смениме муабет :)

п.с. не знам дали некој се сеќава како се смееше и потсмеваше европскиот адуиториум кога излезе од мтв претставничка да ги кажува мак гласовите (фаца...а тек англиски)...се осеќаш глупо, јбг.

Ко прво, мене не ми е за смеење, туку ми е за плачење од две причини сега за сега.

Во екипава во Осло одат 42348392 џебојадци а не зеле преведувач.

Втората работа што ме смее е што Џолево студира туризам. Треба тој 3-4 јазици да ги знае од шала, а не од неговиот факултет да ми прават презентации кај мене во школо секоја недела и да ме убедуваат дека критериумите се исти и за ѕвездите и за обичните „смртници“ и дека нели, се ЕДНОСТАВНО НАЈДОБРИ!

А јас па се чудев зошто Ѓоко не ја пее песната на англиски. Сеа гледам зошто

Bili the Beast the rapper from the middle east.:pos2:

1:20
"I'm Deana I'm back vocal and dancer too".( во меѓувраме се убацува Ѓоко) "Go back, go back ", пејачката вика "what", а Џоле "nothing". "Hahahahaha".
WTF, беше ова.

-What's your part of the job
-Па јас сум раперот, го пеам делот од песната каде што се рапува.:pos::pos::pos:

-What are your impressions of Oslo?
-Oslo is beautiful, I live до езеро so in Oslo I feel like a fish. :pos2:

Замислете да победи Ѓоко (знам дека нема шанси, ама замислете) па тогаш сите ќе зборите како уште од почетокот сте биле со него, сте знаеле дека е најдобар, бла бла бла. Не знае англиски, не знае, па отишол за да пее, а не за да зборува англиски. Брее, да се плукало само.

А од кога е ШитO'Визија квалитетено и ценето натпреварување ?

Џоле'Д'Фиш е само за таму ..

Лично ова срање не го гледам од коа ги пративме трипл иксовите со 100 % те љубам .. нечиста организација , премногу гз лизење , скоро се се знае однапред и дрн-дрн,дрн .. не ми се зборува за ваков настан ..

Јавна тајна е кој како стига до таму и како добива бодови .. шо е неизвесното и интересното тука ?!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom