Ѓоко Танески и екипата во Осло!

• Креатор на темата Креатор на темата курајбер
  • Време на започнување Време на започнување
Џоле Рибата во Осло шемата ја врти .

почнува жал да ми паѓа од реметов :)
изгледа треба да сватиме дека толку им е капацитетот иако се трудат сигурно во позитивна смисла ама не им успева :tv:
туку криви ги наоѓам (не)организаторите ... кои абер немаат .. единствена цел е да ги сними камера и да се прошетаат ..

Го отапија веќе со видеово... -.-

лелеее... ту сенд сам воутс коа кажа ,па и дебиливе се смеат :uvo:

Само Дамјан вредиии :)))

А јас се чудев оти не ја пее на англиски песнава :):)

Патриот е човеков не сака да учи други јазици, тие не учат Македонски па ние да учиме Англиски хехехехх, ова е жално, можеби од сожалување ќе ни дадат некој глас, не е крив тој, криви се тие што го форсираат и од идиот сакат да направат славен пејач со харизма и со добар англиски.

Јас досега не се сеќавам да имам гледано прес конференција на некој од другите претставувачи на Македонија низ годините и баш ме интересира дали досега сите биле без преведувач или некој PR. Мене не ме нервира толку шо Ѓоко незнај англиски, незнај чоеко не научил не е нешто шо можи да го напрај во 2-3 месеци. Мене ме нервира то шо та шо треба да биди експерт за „односи со јавноста“ најголемите глупости ги закачи и никаков концепт немаше шо кажва, а и англиски врска немаше.

Е то ме чуди мене, како од цела држава за најкомпетентна неа ја избрале, а Ѓоко нека гледа да испеј и помалце да кажва за риболов друго не мора да прај.

Mи мириса на последнооо ..... рибче :/

Ах бе Џоле бе.

Јас досега не се сеќавам да имам гледано прес конференција на некој од другите претставувачи на Македонија низ годините и баш ме интересира дали досега сите биле без преведувач или некој PR. Мене не ме нервира толку шо Ѓоко незнај англиски, незнај чоеко не научил не е нешто шо можи да го напрај во 2-3 месеци. Мене ме нервира то шо та шо треба да биди експерт за „односи со јавноста“ најголемите глупости ги закачи и никаков концепт немаше шо кажва, а и англиски врска немаше.

Е то ме чуди мене, како од цела држава за најкомпетентна неа ја избрале, а Ѓоко нека гледа да испеј и помалце да кажва за риболов друго не мора да прај.
Колку што знам последниве години оди и Гордана Андрашевска со нив, го води тимот а и е преведувачка. Е сеа што ги викнале незналициве што рипаат на сцена... Таа што глуми пр ваљда е личен пр на Ѓоко, му ја менува водата во аквариумот.

Заради патриотичерски причини :) :) :)
И да не праша на сцена како се вика "до езерото" на англиски :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom