gley.mkКаде можам да најдам листа со сите серии и филмови што ги нуди gley.mk?
@Џонтра Волта ; Еве ти работа.Aко некој бара работа и му се работа во Gley.
Добра идеја ама не се доволно моќни да имаат поголем потенцијал .... Недостатокот на материјали и ограниченост е проблемот....Радио МОФ направија големо интервју со основачот на Gley Дарко Перушевски. Во дел од интервјуто беше прашан дали планираат спортски или некој квизови од содржини. Одговорот беше дека се прават update на апликацијата и ќе има услови за да се понуди Live events (преноси во живо) Имале преговори за спортски содржини ама не оние погледаните затоа се прескапи.
Тоа да. Одамна мислам некаде имаше кажано дека сакаат да се шират на регионално ниво. Во ова интервју кажа дека ќе понудат и некој бугарски содржини, имале мислам спомна преговори со Албанија..Добра идеја ама не се доволно моќни да имаат поголем потенцијал .... Недостатокот на материјали и ограниченост е проблемот....
Како да има повеќе Македонски содржини кога не се снима?Тоа да. Одамна мислам некаде имаше кажано дека сакаат да се шират на регионално ниво. Во ова интервју кажа дека ќе понудат и некој бугарски содржини, имале мислам спомна преговори со Албанија..
Секако за наши услови ова е добро. Да, фалат содржини повеќе но нашава држава тоа е ќе треба години и години за да се достигне нешто повеќе од сегашново што го имаат. Мене искрено ме одвлекува Gley поради ваквите работи затоа што слабо има содржини што се ексклузива само за нивната услуга. Слабо нова македонска содржина.
Овие регионалниве претежно српски серии ги даваат и на некој од српските телевизии а и Телма кај нас даваше дел од тие серии.
Пример за наши услови најдобро e да направат и телевизии свој затоа што постариве пак ги врзува тоа да седат и чекаат што телевизиите ќе понудат, не можат многу да се вклопат во денешното дигитално време.
За македонски содржини филмови и серии се појави на пазарот и Kinemoe ама тој е ужас во споредба со Gley па и останативе во регионов.
Сеа треба да бидам педер ко тебе и да ти дадам тажно емоџи ....Како да има повеќе Македонски содржини кога не се снима?
Јас имам и ќе ти кажамВо интервјуто што го поставив пред некој месец од Радио МОФ најава имаше за Live stream на Gley што значи покрај филмови, серии, документаци ќе има и некој преноси дали на спорт или нешто слично.
Деновиве тестираат.
Прегледај го приврзокот 382393
Јас бидејќи немам претплата не ни можам ова да го отворам да видам што е.
Нема ништо ново,само што ја прошириле листата на филмови серии.Јас имам и ќе ти кажам