Гледате Fashion TV?

• Креатор на темата Креатор на темата зунза
  • Време на започнување Време на започнување

Гледате Fashion TV?

• Да

Гласови: 68 40,0%
  • Не

Гласови: 37 21,8%
  • Понекогаш

Гласови: 65 38,2%

• Вкупно гласачи
    170
Гледам како да не гледам. Ко скринсејвер е тој канал:pos2:
Посебно кога ќе ми дојдат пријатели на кафенце, ставаш fashion TV пушташ мп3 и милина!:baeh:

многу ретко..

So znam ako mi e mnooogu dosadno posledna opcija mi e toa no se dno isto mi e ,site zenski koska i koza,a gledajki gi parcinjata so gi nosat bi rekla deka se so postoi e vo moda.i toa

да , посебно после 12 навечер.

миднајт хот.... ммммм

На времето коа имаф желба да станам моден креатор гледаф ФТВ колку што можеф повеќе.
Сега ем не ја пренесуваат на локалниве телевизии, ем јас не сум по дизајнирањето толку напален ко порано.
И немам кабловска.
А и да иам ретко ќе го гледам телевизорот.
Музиче.. па повремено има по некоја интересна тракичка, мада најчесто е некој досаден хаус.
Коа сум у кафиќ, сакам да гледам у ФТВ. Ифке, има уште ФТВ у Пјаца??? Мн им е убо чоколадото :pos:

Гледам ама не многу, само кога има ревија на Ellie Saab или нешто друго од него тогаш не мрднувам од пред ТВ :)

Fashion Tv gledam ama samo koga ke vidam nesto sto e malku pointeresno a ne sekakvi gluposti sto davaat, kako na pr. pred nekoj den davaa nekoi modni revii od fashion week vo milano i sve sto vidov bese katastrofa, ne licese na nisto, na covek nikad na pamet ne bi mu padnalo da kupi nesto takvo, i toa mnogu me nervira koga ke vidam bilo kakov bezvezen partal...

Mislam deka gledanjeto FTV ne e presudna rabota za toa kako ke se izgradi stilot....Whatever I like it...

Само ако по пистата дефилираат машки, по можност во долна облека :wink:

gledam....ama ne poradi toa sto demek da vidam so se nosi i aj sea i jas neso slicno da si kupam...daleku sme nie od onaa moda :) i plus ima nekogas stvarno nekoi glupi duri i smesni obleki ... onaka si gledam interesno mi e !

Само ако по пистата дефилираат машки, по можност во долна облека :wink:

Хаха, и ја исто! Облеките на жените или се мн невообичаени и не се ни за носење или ги нема во нашите продавници.

лее суперспишес анорексик бичес ..........нееееееее што ке ги гледам само ке си ги наогам маните после.....имаат некад фини парчиња облека , ама што дека кога е се тоа висока мода за длабоки џебови....

Mnogu retko...otprilika po 15 min mesecno.
Zal mi e da gledam anoreksicni devojki vo smesni partalcinja.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom