Гледате Fashion TV?

• Креатор на темата Креатор на темата зунза
  • Време на започнување Време на започнување

Гледате Fashion TV?

• Да

Гласови: 68 40,0%
  • Не

Гласови: 37 21,8%
  • Понекогаш

Гласови: 65 38,2%

• Вкупно гласачи
    170
па не гледам скоро ич...ама бидејќи ми е помеѓу музичките канали,кои постојано ги гледам,знам понекогаш да ѕирнам,да видам што има,ама сепак вака свесно да свртам на таа програма - не

на работа по цел ден е пуштено fashion (шо е и нормално) а дома да седнам специјално то да гледам не, а и здосадено ми е по 5 пати да го гледам истото па истото
bk.gif

ne sum mn po fashion show ama mora da se priznae ona dizajnerine iako pederi znaat sto praat

да гледам често...секогаш кога приклучувам телевизија застануваам на таа програма...интересна ми е и ми се свига мнооогу!

lesno i ednostavno Da.
Iako sum mashko gledam i redovno pratam fashion tv..
me interesiraat modni detali.sto e vo trend i taka nataka :) ednostavno pratam i toa redovno

Гледам кога нема ништо на телевизија!

Не гледам а и ги жалам тоа манекенките зашо имаат најтешка професија на свет! Нема ништо потешко од тоа да одиш цело време онака како што ќе ти кажат а не природно како што сакаш и цел ден да ти биде исполнет со работи кои ги вршиш цело време за други луѓе.

Гледам понекогаш а за тоа дека се предвесник на модните трендови...:raz:
ај донт тинк соу од проста причина што тоа никогаш не сум го видел кај нас а и некако глупи ми се сите работи што се таму(мислам на облеката, момите се грабни-беги)и не им ја сфаќам филозоијата....:nesum:

Понекогаш колку да видам ккао се сминкаат и навидум некој сјај и гламур , бледскав живот

Додека ги вртам каналите, ако има некоја ревија каде ми се допаѓаат парчињата облека застанувам на каналот. Или кога нема ама баш ништо на другите канали, што и да има на Фешн оставам... Као златна резерва ми е каналот :).

POrano ne ni znaev deka postoi takov kanal:toe:
megutoa setsra mi pocna non stop da go gleda duri zaspivase so ovoj kanal.Od nea i jas pocnav da gledam i sega i sama si pustam da vidam sto davaat.Mi stanaa interesni.I da smetam deka se predvesnik na modnite trendovi.

Handsome напиша:
Гледам понекогаш а за тоа дека се предвесник на модните трендови...:raz:
ај донт тинк соу од проста причина што тоа никогаш не сум го видел кај нас а и некако глупи ми се сите работи што се таму(мислам на облеката, момите се грабни-беги)и не им ја сфаќам филозоијата....:nesum:
Go ima i kaj nas veruvaj mi.Dobro sea ne bas vo Strumica ama vo Skopje da.:smir:

Gleam i toa mnogu,non-stop fashion tv..Mnogu me interesira modata i celo vreme pratam,isto taka gi znam i site manekenki...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom