Гледате Fashion TV?

• Креатор на темата Креатор на темата зунза
  • Време на започнување Време на започнување

Гледате Fashion TV?

• Да

Гласови: 68 40,0%
  • Не

Гласови: 37 21,8%
  • Понекогаш

Гласови: 65 38,2%

• Вкупно гласачи
    170
кај мене е 24 часа пуштено

Hello fashion tv! Ова реченица ја слушам од ко си кладов кабловска. И нема пат кога ќе свртам на овој канал да не ја слушнам и ми е станата благоречено-одвратна. Поштовам мода ама ,,фешен тиви,, е досаден програм.Барем да имаше малку едукативна нота, во смисла коментирањето на ревијата да биде почесто, да бидат опфатени повеќе компетентни мислења за да го разбереме она што го гледаме, да имаше повеќе интервјуа со дизајнерите и слично.

Не гледам Fashion TV. Она што го знам за модата го дознавам од списанија, поинтересно ми е. Не сакам да гледам FTV затоа што не можам да ги гледам кутрите манекенки како се движат на писта со своите едвај 49 килограми. Во последно време станува тренд кој сите го пратат но мене не ми се допаѓа таков анорексичен изглед. Второ моделите кои ги прикажуваат на FTV се за некоја си висока мода и не гледам начин како повеќето од нив може да се применат во реалноста.

Гледам ако начекам нешто убо за гледање.

Јас никогаш не гледам

Gledam...i ponatamu ke gledam...mn mi e interesno i + toa dobijam nekoi novi idei :):):)

Гледам ама многу ретко затоа што најчесто тоа што го има личи како за на маскенбал а не за во секојдневен живот.Сепак кога има некои интересни ревии ги гледам.

gledam .posto me interesiraat ubavi stvari i ubavi devojki!

гледам кога ке ми текни ко ке мотам со далинското ако ги фатам навечер некогаш топлес :)

Ам понекогаш, после 00:00 :) ама немат ништо посебно хее:pipi:

Да често гледам :tv:

само кога имам потреба да плакнам очи, а и добро музиче пуштаат во позадина понекогаш.

Ако нема ништо по другиве канали, тогаш да. Или у случај да има нешто интересно, иначе не. Онака ми е досадно, костури шетаат по писта... Бљак.

Гледам FTV,но не се преоптеретувам со тоа сто го давааттаму,бидејќи секој дизајнер има различна колекција, а само на еден успева!Така да не се модерно и убаво сто го даваат таму.За разлика од мене една другарка видела некој фустан црвено со розево (чисти глупости) и од тогас цело време комбинира црвено и розево мислејки дека тие 2 бои одговараат....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom