Гитара (почетник)

• Креатор на темата Креатор на темата Xfire
  • Време на започнување Време на започнување
има некој купено гитара од Смешко?Дали се Шит или пак ги бива донекаде...И шо цена се???Ми треба за домашна употреба,прекинав со класиката и сеа со класична гитара не бива да се свири РОК и друго т.е. бива ама без дисторзија и сл не е тоа тоа :))
??????????????????

и ја летово реков ќе учам гитара акустична али пошо тешко ми беше на десна страна ги наместив на лева страна жицете и само малку научив , ја баталив
и сеа искрено да ви кажам не сум ја чепнал :(

ПОЧЕТНИК

Барам некоја страна каде што може да се видат нотите за гитара т.е да ги научам ако може некој страна со шемтски приказ.
однапред многу ви благодарам

Тие што си имаат купено електрична гитара од типот на Behringer и слични кинески копии, обавезно да ги сменат жиците. :)
Јас сеа прв пат и сменив жици, ставив Fender десетки, не можам да ви објаснам колку е различен и подобар звукот.:smir:

има некој купено гитара од Смешко?Дали се Шит или пак ги бива донекаде...И шо цена се???Ми треба за домашна употреба,прекинав со класиката и сеа со класична гитара не бива да се свири РОК и друго т.е. бива ама без дисторзија и сл не е тоа тоа :))

Басистот што ми е у бенд има таква гитара купено од Смешко... Он е задоволен од нејзе, копија на Ibanez, си користи папуча Metal Master и има 50 ватно појачалце и вика дека му е топ.

Басистот што ми е у бенд има таква гитара купено од Смешко... Он е задоволен од нејзе, копија на Ibanez, си користи папуча Metal Master и има 50 ватно појачалце и вика дека му е топ.

А шо цени има и дали е дозволено да ја испробам гитарава таму?

Кај се наоѓаше точно кинескава у СК кај шо имаше електрични гитари????Ми треба итноО!!!!

Каде има курсеви за гитара низ Скопјево .. и по што цена се часовите?

Дечки ај ве молам кажете ми каде во Скопје има курсеви за гитара и колку се плаќа .Плиззз

Ако може да ми даде линк некој за штимање гитара??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom