- Член од
- 17 август 2008
- Мислења
- 98
- Поени од реакции
- 10
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
nemas nikade u makedonija za 6000 za tolku imas behringer
jas imam fender starcaster i zadovolrn sum so oglrd na toa sto sum pocetnikДа не знаете каде има низ Скопје Fender Squier Bullet Start?? Ја има на http://www.musicstore.com/en_EN/EUR/Fender-Squier-Bullet-Strat-RW-BK-Black/art-GIT0009344-000 za 100 evra. И Кој има нека каже како е задоволен. плс:smir:
![]()
a kaj ima behringer, i dali se dobri??![]()
Се извинувам за bump-ов, но имам прашање.
Планирам деновиве да започнам со гитара, значи моментално на гитара сум комплетен noob, досега свирев на клавир 5 години така да нотите, тактовите, такви работи ги знам (иако незнам колку ќе ми помогне тоа). Сакав да прашам на каква гитара би ми препорачале да почнам, и колку пари отприлика ќе ме чини, немојте само да претерувате, сепак почетник сум. Фала :helou:
Се извинувам за bump-ов, но имам прашање.
Планирам деновиве да започнам со гитара, значи моментално на гитара сум комплетен noob, досега свирев на клавир 5 години така да нотите, тактовите, такви работи ги знам (иако незнам колку ќе ми помогне тоа). Сакав да прашам на каква гитара би ми препорачале да почнам, и колку пари отприлика ќе ме чини, немојте само да претерувате, сепак почетник сум. Фала :helou: