GavolRulz
hippopotomonstrosesquipedaliophobia
- Член од
- 23 март 2008
- Мислења
- 12.886
- Поени од реакции
- 11.997
- Локација
- Струмица
- Веб-сајт
- www.manutd.com
Саладор Сан не успеа да и го зачука на Серси 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дали знаеме што се случи со Дотраките послем убиството на Даенерис? Некако многу ми беа пасивни. Покажаа кадар од нив како се шетаат лабаво низ Kings Landing, некако незаинтересирани за настаните што претходеа.
Преку кур од Славој Жижек и Џордан Питерсон. Секое сабајле коа ќе се разбудам очекувам некој од нив да излезе од под кревет и да почне да попува нешто.Славој Жижек овде за да ја уништи забавата!
https://www.independent.co.uk/voice...Social&utm_source=Facebook#Echobox=1558439679
Да... Ramin е еден од неколкуте генија заедно со Hans Zimmer, Clint Mansell, John Williams, Thomas Newman, Alexandre Desplat...Инаку заборавив да спомнам, и музиката во текот на целата серија беше за чиста 10ка, за ова мислам дека сите ќе се согласиме.
Два саундтрака кои мене ми останаа врежани се:
Мислам дека години и години ќе ги слушам овие две нумери, звучен мастерпис, ебење, свршавање, све на куп.
![]()
Тебе ти фали некоја даска.Јас мислам дека 90 посто од овие што ја хејтаат ГОТ да одат на психијатар дека под тешка хипноза и лекарства коренот на проблемот ќе им го најдат во тоа дека не сакале да заврши серијата и дека сакале да тера вечно со Мартин и книгите... 10 посто се едноставно тролови кои сакаат светот да гори. Без обид да навредам никој поединечно
Инаку грутка исто така имам за сите оние големи фанови кои сакале да го видат крајот а не успеале ради разни болести и несреќи иако тоа било последниот проблем на кои им текнало во моментот...
Што бе Боткац се пронајде?Тебе ти фали некоја даска.
@Psyside, дај линк од страницата со графиците? За научно-истражувачка дејност ми е[DOUBLEPOST=1558333604][/DOUBLEPOST]Оцените се какви што се затоа што бранот незадоволни трча на ИМДБ. Што е разбирливо затоа што некаде треба да се истури нервозата. Останатите поретко се замараат со оценување. Јас не сум се логирал на ИМДБ 100 години да ставам оцена на нешто.
Брон од скромен и повлечен лик, уште почна да ги заебава другиве, абе алооооо, многу лошо!