Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мелисандре од лани се нема соблечено.
И поарно.
Да иде дома и да се најаде.И која е целта на Арја сеа? Да ги убие тие кои не треба да ги убива? Нека си се најде со волкот нејзин и другите 5-6 и нека си седи со сестра и. Стварно не знам која и е целта сеа.
Санса дефакто ќе заебе нешо.Ќе заебе сега Санса нешто сигурно, и Арја пак нема да се спои со семејството![]()
Ја ослабнаа за да може Џон Сноу кога ќе отиде да биде од корист и Калиси да прифати сојуз.Очекувано беше да ја ослабнат војската на калисито, се надевам ќе претрпи уште еден удар за да биде поинтересна битката со Ланистерови бидејќи овие вторите и покрај Јурон и останатите сеуште се многу послаби иако не се сомневам дела Серсеи има некој ас во ракавот.
...не се буни пошто сите се истиМене нешто ми е многу чудно во Кингс Лендинг, како тоа народот никогаш за ништо не се буни. Серси ја разнесе септата, стотици невини умреа зар нема никој од граѓаните да кренат бунт против неа, се што се случи беше нејзина вина а таа пак комотно прави што сака и не сноси последици, не верувам да е некој голем залагач за народот па толку да ја сакаат..
Сезонава умира првиот змеј... А можеби и повеќеБомбастичноста настрана, јасно е дека секоја епизода ќе има дешавки, борби, а-у, ама само мене ми смета опаднатото ниво и стил на дијалог (ради што нема црпење материјал од книги веќе)?
Очекувано беше да ја ослабнат војската на калисито, се надевам ќе претрпи уште еден удар за да биде поинтересна битката со Ланистерови бидејќи овие вторите и покрај Јурон и останатите сеуште се многу послаби иако не се сомневам дека Серсеи има некој ас во ракавот.