Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Шо збориш бе?Не знам дали приметивте, ги прати Лансел и компанија за да види како ќе се справат со Планината, и веднаш потоа укина trial by combat еј
Во ЛОТР има класична борба на доброто и злото, Саурон гладен за моќ и доминација против сите оние кои сакаат мир, зол лик против добри ликови. Во ГОТ нема класично добри и класично лоши ликови и во тој сегмент за мене е многу подобрa во прикажување на човековата природа. Следствено на тоа, мене би ми било глупо да има некаков среќен крај, праведен крал, сите среќно си живееа....Во ваков жанр би било играње курташак со гледачите,замисли Фродо стига до крај го убиваат му го зимаат прстенот и оркиве уништуваат се. Мислиш ќе беше боље вака
Да беше само битката окулу тронот ќе можеше недифинирано да заврши,играта продолжува. Али со зимава мора да има некој епилог(а луѓето да преживеат).
П.С. Дебатата неколку страни претходно за најубава женска,мислам... мене ова намрштеново ми е најубаво
![]()

Баш напротив, освен еден куп неутрални фаци кој се тепаат за тронот другиот дел си е класичен за овој жанр.Во ЛОТР има класична борба на доброто и злото, Саурон гладен за моќ и доминација против сите оние кои сакаат мир, зол лик против добри ликови. Во ГОТ нема класично добри и класично лоши ликови и во тој сегмент за мене е многу подобрa во прикажување на човековата природа. Следствено на тоа, мене би ми било глупо да има некаков среќен крај, праведен крал, сите среќно си живееа....

Јас дефинитивно така разбрав, не може да е случајно тоа што Планината уби еден од нивните и веднаш потоа укинаа trial by combat.Шо збориш бе?
Демек мораше да се испита дали е јак Планината?
Епизодата ми се допадна.
![]()

А која е Лејди Стоунхарт,гледам и други погоре ја спомнаа?

Јас дефинитивно така разбрав, не може да е случајно тоа што Планината уби еден од нивните и веднаш потоа укинаа trial by combat.