Tomasino
За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Ако не налета на ДРУГАРЧЕТОНа Ремзи не му требаат 14.000 војници, доволни му се само 20 добри луѓе.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако не налета на ДРУГАРЧЕТОНа Ремзи не му требаат 14.000 војници, доволни му се само 20 добри луѓе.
а што е битно?
Сигурно ќе имат некоја поврзаност ако е истата, шо е битно ќе видиме во наредниве епизоди сега не знам.а што е битно?
Истата е ама не верувам дека е битно.Сигурно ќе имат некоја поврзаност ако е истата, шо е битно ќе видиме во наредниве епизоди сега не знам.
Па битен е за да се бори против брат му. Нели брат му е жив и ќе се бори за Серси, а овој за Sparrow или што би рекол Трпе, за Врабецот.Зошто е толку битен Хаунд за приказната па го вратија искрено не ми е баш јасно. Единствено што знам за него е дека го мрази брат му поради случката со огинот. Некако ептен далечна ми се чини приказната да се сретнат тие двајца пак. Друга некоја идеја што ми текна сега е можеби пак ќе се спои со ова Братството кое што не сме го виделе повеќе сезони. Можеби следниот лик што ке го вратат ќе биде Берик и неговиот свештеник.