Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

whatever)
,батето од кого се плашат сите морепловци, и пуштија во етер ваква ДВОРСКИ ШУТ фаца навистина се "надминаа"

Ќе работи некој за минималец..
![]()
Еурон и Теон како први братучеди да се,да си ебат векот..Фаца ТЕЛЕТАБИСИ...
Кај ги ископаа бе овие од цел тој могучи кастинг мадерфакери на лагер?
Ни фаца имаат за Ironborn ниту ништо,најповеќе за дворски шут..
Ај со Теон шо ебаа работа ебаа(салам)
![]()
Ама сеа и со Еурон Окото на Чавката(Чавковото окоwhatever)
,батето од кого се плашат сите морепловци, и пуштија во етер ваква ДВОРСКИ ШУТ фаца навистина се "надминаа"
Па од овие циркузанти не би се уплашило ни некое мало детенце шо се моча в гаќи навечер,камоли да ги почитуваат цела сурија пирати- убијци,силувачи,ограбувачи,лудаци како THE IRONBORN...
Овие двајца требаше да конкурираат за улогата на Ser Dontos Hollard,славниот дворски шут,дури и тој има по ВОИН-ствена фаца од овие двајца мочковци...
ПоЖЕЛЕЗНА ФАЦА е каде каде од двајца Грејџовци...![]()
П.С.
Добро бе,кој ги преведува епизодите на HBO?
Алооо,нормални сте бе?
Па дете од прво одделение подобро би ги превело...
Сцената со Ходор на крај, HOLD THE DOOR,аналфабетите ја преведоа верувале или не ОДИ ДОБРО,ОДИ ДОБРО...
Ааааа,и уште бараат 350 и кусур денари претплата,хаха,ах бе Македонче,овчичка си било и ќе си и во иднина...
Нека земаат плата некои транслејтори шо не знаат обична реченица да преведат...Ќе работи некој за минималец..
![]()
Сцената со Ходор на крај, HOLD THE DOOR,аналфабетите ја преведоа верувале или не ОДИ ДОБРО,ОДИ ДОБРО...![]()

Дарио беше фациште, ама оригиналниот Дарио, овој сега е смешка...^
Мене Дарио ми е најпромашен лик за сега. Каде бе со таа селска фаца ќе изиграваш шмекериште и ќе ја клецеш калиси?
^
Мене Дарио ми е најпромашен лик за сега. Каде бе со таа селска фаца ќе изиграваш шмекериште и ќе ја клецеш калиси?

Who composed Beethoven`s Fifth?Bootstrap Paradox
Го сакам Game of Thrones meets Doctor Who моментот![]()

Иначе Брен не е овој стариот со дрвото, според некој информации, бил некаков антички Таргериен тој и бил многу стар, така да сигурно не е Брен.Стенли Баратеон

Исто ко што Сем Тарли уби еден претходно.Него да ми објасни некој како Meera го утепа WW со копјето?