Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мртов е, го спремаа за тоа.Eдно да прашам само, дали сте сигурни сите дека Станис е мртов.
Колку ми текнува не ја прикажаа цела сцена на неговата смрт (ако е вистина мртов)?
a зошто HBO кој обожава крвави сцени во кои летаат глави не прикажа таква сцена за Станис?Мртов е, го спремаа за тоа.
Не знам зошто. За целата приказна со HBO Станис има многу да се каже.a зошто HBO кој обожава крвави сцени во кои летаат глави не прикажа таква сцена за Станис?
Тоа дека Бран му викал на уво Burn'em all, тоа може да биде, али дека тоа викање го отерало во лудило - не. Има малку подолга историја неговото лудило (да не навлегувам сега).Читајки за timeloop со Ходор во сторијата за тоа што се случи беше презентирано и ова. Можеби треба да стои во Спојлер
"According to one fan theory, Bran’s whispers are what drive the Mad King Aerys to madness. As anyone knowledgeable on Westeros lore knows, the campaign to depose the Targaryens began when he killed Ned Stark’s father and brother, Rickard and Brandon, with fire. Aerys was known for repeatedly saying “burn them all.”
According to the theory, the reason why Aerys keeps repeating that phrase is because Bran traveled back and tried to warn him of the approaching White Walkers. Instead, the whispers only heightened Aerys’ already uncontrollable paranoia, leading him to kill the Starks and start the cycle of warfare that still continues in Westeros."
Мртов е, го спремаа за тоа.
море бегај од тука.....Не знам зошто. За целата приказна со HBO Станис има многу да се каже.
Ама едно е сигурно - Дилејн си кажа дека е готово, дека напуштил серијата и кажа дека ич кур не го боли ни за GOT и дека никако не се врзал со серијата, работа како работа.
(е сега, рака на срце, HBO факт е дека се финтаџии)
Тоа дека Бран му викал на уво Burn'em all, тоа може да биде, али дека тоа викање го отерало во лудило - не. Има малку подолга историја неговото лудило (да не навлегувам сега).
Тоа е таа македонска дефиниција за курва.Оваа Санса, која курва е станата, апла се гледа дека го манипулира Џон, ко прво она воопшто не го сакала како брат порано додека биле деца.

Како се вика песната (доколку постои) што оди постојано на сцените на Калиси, еве овој пат беше кога му кажуваше на Џора да се излекува и да се врати
a зошто HBO кој обожава крвави сцени во кои летаат глави не прикажа таква сцена за Станис?
Бриен им кажа на Давос и Мелисандре дека го егзекутирала. Не знам зашто би ги лажела. Ама бидејќи ова е ГоТ...Eдно да прашам само, дали сте сигурни сите дека Станис е мртов.
Колку ми текнува не ја прикажаа цела сцена на неговата смрт (ако е вистина мртов)?
[DOUBLEPOST=1464135055][/DOUBLEPOST]
Хахахахаха а пред да го пишам коментарот си викам да прогуглам како се викаше точно, ама ај викам памтам добро.
Ренли Баратеон
Исто ко што Сем Тарли уби еден претходно.
Не знам зошто толку ми се вртеше у глава Стенли