Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Веќе станува монотоно ова разминување на Старкови, веќе не знам кој пат се блиску едни до други, конечно некој со некого ќе се спои, после сто века чекање и пак ќе се разминат некако. Пишаа погоре, кај и да тргна Џон Сноу сега, ќе се размине со Бриен и Санса, па додека им објаснат нив кој, што и како се случило, па додека тргнат и тие по него...ваљда у Винтерфел планираат да ги склопат Рикон, Џон и Санса, оти уште таму ако успеат некако да се разминат ќе стане дебилно веќе.

И да, каков Варис, каков Литлфингр, какви глупости, Олена е царица, нема појак лик од неа, веќе не знам колку пати им го плесна у фаца инцестот на Ланистерс у фаца, Серсеи ја растури, женава не и чуе за ништо!!!
Епа не може да се најдат, немаат мобиљки за да си текстираат.

Серси не може да и го свитка на Олена оти Tyrell имаат над 100.000 војска под команда и цела храна што иди во главниот град иди од Highgarden.

А Ремзи ќе јаде ќотек оваа сезона.

Џoн сaмo сo дивјaците ќе гo oсвoјувa Winterfell? И aкo се рaзминaт сo Сaнсa дaли тoa знaчи декa 5 епизoди ќе пaтувa oд Castle Black дo Winterfell?

:ROFLMAO:

MqqAowX.png

Кај сцената со Арја, кога објаснуваше таа за нејзината фамилија. Кога рече дека има 4 браќа доби со стапот, а кога потоа рече дека има еден полу брат демек тоа е точно. Ама ако се точни шпекулациите дека Џон е дете на Лијана тогаш не и е полу брат и ова е лага. Или јас нешто пограшно сум разбрал

Кај сцената со Арја, кога објаснуваше таа за нејзината фамилија. Кога рече дека има 4 браќа доби со стапот, а кога потоа рече дека има еден полу брат демек тоа е точно. Ама ако се точни шпекулациите дека Џон е дете на Лијана тогаш не и е полу брат и ова е лага. Или јас нешто пограшно сум разбрал
Ама Арја не знае дека Џон не и е ниту полубрат, така да технички го кажува она кое мисли дека е вистина.

Дури вчера открив дека братов, е братот во Game of thrones........

Ме обзеде некое чудно, недефинирано чувство. Во филмот на Бергман да ти биди пичлеме, а ни малку не личи согласно ликот кој го има....Истата фаца со брчки плус во Гејм оф тронс по 60тина години..

Дали има некој стрим каде што може да се гледа вечерашната епизода дирекно? Вебстрана или Kodi Media Center, било што.

^ Фала богу има зошто да и се клањаат, најпаметен потег што го има направено сезонава (може и претходната сезона).

------------------------------------------------------------------------
Него, им стана навика да ги појават во една епизода стариве ликови и во истата да умрат. Веќе очекувам секоја епизода некој да цркне, ебате шуранериве. Доран и Тристан, Рус Болтон, Бејлон Грејџој, Алисер Торн, сеа и Оша. Аман веќе. Сериозно АМАН.

Ставено тоа на страна, добра епизода. Језда спора, немаше нешто акција (очекувано, затоа што ја почнаа со првиве епизоди малку турбо), ама сепак доста се случи. Greyjoy Reunion, Tyrell Reunion, Stark Reunion, Pink Letter, Littlefinger Plotter Plots, Olena-Cersei Uncanniness Team Up, Tyrion deals with Slavemasters, Khaleesi is again Khaleesi, now twice unburnt etc.

Looking forward to more Melisandre & Brienne friction, and more Brienne & Tormund friction. A different kind of friction of course. Сериозно, толку зјапање нема да остане напразно, HBO e, ќе ги направат да се опнат гарант.

Исто така очекувам Мелисандре да ја врати Оша у живот. Because why the fuck not? И така се упатени натаму. Може да го ревајвне и Шегидог кога сме кај тоа.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom