Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Ионака ќе биде срање сезоната, да се насочиме кон најбитното:

sophie-turner-gq-0516-03.jpg

поззз

Јас пак ја гледам 5та сезона. Очајно глумат Змиите од Дорн мислам дека некој тука на форумот ме убедуваше дека намерно било така.

Не негирам дека Натали е убава жена ама не знам од кои причини ептен одбивност ми ствара нејзината појава.

Ако приметивте, на фустанот на Санса беше извезен волкот на Старкови. The North strikes back? :vozbud:

(Не сум исфеминизирано дизајнерче што прати мода, жими мајка)
Па и коа се мажеше со старковски обележја влезе у брак. Тоа токму и им требаше на Болтони, брак со старкови, за детето да им биде валиден владетел на Северот.
Сакам да кажам, во никој контекст, никој на северот не и го негираше "старковството", со се неговите обележја. Така да, цело време она си е у тие обележја. IMO
(како и да е, во случајов мислам дека е тоа што ти мислиш)

Во право е Нињо, најбитното...

med_1416311623_image.jpg

позз

Нема да ја одбијам де. :icon_lol:
Марџ е дроља, annoying dumbface bitch, добра за fucking and punching, само за користење. :kuracc:
Санса е lady бе, краљица, да ја чуваш и служиш за век и веков... покрај другото секако. :love:

Како и да е мислам дека на крај на серијата ќе направат една лезбиска сцена со нив две, да не задоволат и двата табора. :D

А зошто не и порано... :sneaky:

Таква сцена да се случи, ќе опростам за сите минати и идни лошо потези, ќе прифатам и скратена седма и осма сезона :vozbud:

Што сакам како за отварање да ви го дадат Сем како клецка пола епизода :icon_lol:

Или Мисандеи и Сив Црв на пазар како купуваат краставици.

Каква сцена е палењето на принцезата Шерин. Ни го потроши времето во лажна надеж 5 сезони Станис

Каква сцена е палењето на принцезата Шерин. Ни го потроши времето во лажна надеж 5 сезони Станис
Авторите на шоуто не планираат баш далеку во иднина. Промените ги прават ад хок. Често планираат и спремаат некој лик или заплет, да има едно разрешување, а после заради икс причини го реализираат поинаку. Има повеќе примери во серијата каде што ова е случај. Станис е еден од примерите.
На Мартин ова, низ годините пишување, речиси и да не му се десило. Неговиот механизам е сложен и секој елемент си има своја добро определена функција. Тука се само нафрлани лошо склопени шок валју елементи.

Зaтoa чoвекoт пишувa еднa книгa сo гoдини,бaш пред некoе време излезе пaсус oд првaтa книгa вo кoјa нa некoј нaчин е нaгoвестенa судбинaтa нa Снoу вклучителнo и oнa штo се деси нa крaјoт oд 5тa сезoнa.Мaртин си имa oсмисленo се oд пoчетoк дo крaј сaмo му требa време тoa дa гo вклoпи.Дa му се брзaше нa чoвекoт ќе нaпишеше 'a лa фифти шејдс oф греј булшит'.И ќе гледaвме кaлaкурницa oд две сезoни кoјa ќе се oткaжеше.

Вчера по грешка била пуштена првата епизода. Одма ја тргнале, така да торент нема, ама пазете се од скриншоти со спојлери.

dali na HBO adria ke go dadat vo 3 h posl polnok

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom