Авторите на шоуто не планираат баш далеку во иднина. Промените ги прават ад хок. Често планираат и спремаат некој лик или заплет, да има едно разрешување, а после заради икс причини го реализираат поинаку. Има повеќе примери во серијата каде што ова е случај. Станис е еден од примерите.Каква сцена е палењето на принцезата Шерин. Ни го потроши времето во лажна надеж 5 сезони Станис
Има и друга причина.Затоа што сакаат да го запалат, за да не стане Wight или како и да се викаа. А овие ништо чудно да го чуваат жив ради суеверие, ради Мелисандре, или ради некрофилија. Кој знае..
Ако забележиш поубаво на трејлерот, тоа е Брон како го фаќа од позади, мислам дека на шега е целосната сцена, ама монтажата на трејлерот е добро осмислена, и дава погрешни насоки на дејствијатаАко го убијат Подрик, прекинувам да гледам !![]()
И јас се слагам со таа теорија.Има и друга причина.
Можно е Ремзи да го има нарачано убиството на Џон, за да не ги сотре сите од стражата, и овие го направиле тоа ради Ремзи, не затоа што Џон бил предавник. А телото (или еве, главата), им треба како доказ дека убиството е успешно и да ги остави на раат.
Добро е, не сум единиИ јас се слагам со таа теорија.
Ако мислиш на HBO Македонија, ќе даваат.dali na HBO adria ke go dadat vo 3 h posl polnok
у понеделник сабајлеКога ќе ја има на торент?
Sent from my E2105 using Tapatalk
Една година ја чекаш сезонава за на крај да ја гледаш на телефон? Јака ти душа.Некоја опција за гледање на телефон има или тешко?
Исто, симнуваш utorrent и преку торент ги спушташ на телефонНекоја опција за гледање на телефон има или тешко?