H
HoT IcE
Гостин
Осеќам дека сезонава ќе надомести за последнава што имаше помалце акција и споро темпо, премногу ствари треба да се десат, хајпнат сум ептен ![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Знаат дека без изворен материјал можат да се испоресат на се` на крај, затоа калкулираат вака. Ако треба да одбирам помеѓу 14 квалитетни и 20-30 Sand Snakes епизоди, и јас би ги одбрал првите.http://www.ign.com/articles/2016/04/15/game-of-thrones-showrunners-considering-shortened-final-seasons
Овие двајцата пак две години по ред се запнале што побрзо да ја завршат серијата, ја стварно не знам што им е. Не сакам серија со квалитет како оваа да заврши со избрзани епилози.
Или нека ја дадат на некои други продуценти ако веќе не сакаат/не можат или како што викаат некои од коментарите во веста, нека заврши се со еден блокбастер во стилот на LOTR, и така имам читано дека Мартин ја подржувал таквата идеја.
Па и коа се мажеше со старковски обележја влезе у брак. Тоа токму и им требаше на Болтони, брак со старкови, за детето да им биде валиден владетел на Северот.Ако приметивте, на фустанот на Санса беше извезен волкот на Старкови. The North strikes back?
(Не сум исфеминизирано дизајнерче што прати мода, жими мајка)
Нема да ја одбијам де.Во право е Нињо, најбитното...
![]()
позз
Или Мисандеи и Сив Црв на пазар како купуваат краставици.Што сакам како за отварање да ви го дадат Сем како клецка пола епизода![]()