Рекоа многу акција ќе имало епизодава. Ако мислеа на двете сотрувања на почетокот и растрчаниве Миринци, малку оverpriced ми дојде таканареченава акција.
Интересна, и тоа баш интересна, ко за почеток на сезона, ама не беше акциски-декорирана. Ако продолжи вака HBO си прави анти-реклама. Не ми кажувај дека епизодата ќе има тоа и тоа и на крај друго да ми дадеш.
Може мислеле на акција дремењето пред шоља и празнење желудац после последнана сцена, откако откривме со кој се ебеле сите тие ликови наназад. Се што требало е да го скинат ѓерданот.
Шала на страна. Мило ми е што ја имавме таа сцена на крај. Дознавме нешто повеќе за Мелисандре, од што знаевме за неа од 2ра сезона. Постара, и поискусна е од што изгледаше и звучеше. Кој знае што се видела во живот. Знаеме зошто се изненади кога чу дека Црвениот Бог може да му даде на некој од неговите свештеници/чки моќ да враќа луѓе во живот. Дека муабетот со жената на Станис е misinterpreted. Не е манипулантка, барем не со магијата, се чини magic is fucking real. And it can hide the scary, the ugly & the old, и она што е се заедно во едно.