- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 46.412
- Поени од реакции
- 87.332
Се раздвоија уште пред Бран да го помине ѕидот. Нели со Оша отиде Рикон на друга страна, накај Амберите.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па глеав теории за која му е мајка само, немав читано шо теории има за шо ќе се дешава понатаму и ова ми беше нова идејаOh, my sweet summer child...
Тешко дека ќе ми текне апсолутно нова идеја со оглед на тоа колку хард кор фанови има кои ги студираат книгите и серијата 

Во inside episode 10 рекоа that ring is the breadcrumb that's gonna point in the direction that she is takenОзбиљно, зашо Калиса го џитна прстенот?
Некој да знае?
Не е ваљда дека Dumb&Dumber го замислиле ова:
дека сеа она ин д мидл оф ноувер ќе џитне прстен и после Дарио и Џора ќе го осетат кај е (по мирис ваљда) и ќе го најдат и по прстенот ќе знаат у кој правец отишла она. Или можда баш случајно од тука ќе поминат и - Глеј Дарио, прстен! да не е на Калиса случајно? Да, тој е! Кај ли е сеа? Ај види со твојто остро око, што гледаш?
И Дарио ќе се заглеа удалечина како Леголас:
- Дотраци, десет илјади со Калиса идат накај север...
Може го фрлила насочен у правец у кој ќе ја однесат индијанците.
И они ко ќе дојдат тука ќе го видат и ќе знаат.

Game of Thrones season 6: Filming to begin in Macedonia
Колку е веродостоен сајтов не знам, ама мене повеќе ми личи на Точка отколку на сериозен медиум.

Ете сум го прескокнал тоа во читањето...It is believed that the producers have already paid a visit to these areas, according to the Macedonian site narodenglas.com.
Штом извор е народен глас ...![]()