Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Озбиљно, зашо Калиса го џитна прстенот?
Некој да знае?

Не е ваљда дека Dumb&Dumber го замислиле ова:
дека сеа она ин д мидл оф ноувер ќе џитне прстен и после Дарио и Џора ќе го осетат кај е (по мирис ваљда) и ќе го најдат и по прстенот ќе знаат у кој правец отишла она. Или можда баш случајно од тука ќе поминат и - Глеј Дарио, прстен! да не е на Калиса случајно? Да, тој е! Кај ли е сеа? Ај види со твојто остро око, што гледаш?
И Дарио ќе се заглеа удалечина како Леголас:
- Дотраци, десет илјади со Калиса идат накај север...
Може го фрлила насочен у правец у кој ќе ја однесат индијанците.
И они ко ќе дојдат тука ќе го видат и ќе знаат.

Некој да знае?

дека сеа она ин д мидл оф ноувер ќе џитне прстен и после Дарио и Џора ќе го осетат кај е (по мирис ваљда) и ќе го најдат и по прстенот ќе знаат у кој правец отишла она. Или можда баш случајно од тука ќе поминат и - Глеј Дарио, прстен! да не е на Калиса случајно? Да, тој е! Кај ли е сеа? Ај види со твојто остро око, што гледаш?
Во inside episode 10 рекоа that ring is the breadcrumb that's gonna point in the direction that she is taken :D

Ако ја најдат вака по прстенот догодина Џора и Дарио ќе очекувам седма сезона да го најдат и малезискиот авион.

Абе вистина е ова шо пишува дека ќе има можда шанса да снимаат во Македонија? Ја немам гледано серијава,ама ако бидне да се снима има да урлам.Ова е мега случување.Кое само изненадување ќе биде.Во шок не доведе :cuc:

Абе вистина е ова шо пишува дека ќе има можда шанса да снимаат во Македонија? Ја немам гледано серијава,ама ако бидне да се снима има да урлам.Ова е мега случување.Кое само изненадување ќе биде.Во шок не доведе :cuc:
Буквално еден пост над тебе

Некој да знае?

Јас пак другачие го сфатив додека го гледав, као да не знаат дека е предходно мажена за друг Khal и да не ја убијат или пратат во Vaes Dothrak (нели пошто таму живеат вдовиците).

Ама тоа да ти било breadcrumb. Дека ќе најдат игла во сено (Dothraki sea)...

Жими оваквово како ќе го видат прстенот бе у толкава ливада со толкава трева

За некој што е начитан како тебе, оти нели читаш книги, срамота е сВати да пишуваш. И која е твојата поента? Кое образложение го имаш што го дрвиш/те со книгите во тема за серијата?

Sent from my SM-N910H using Tapatalk

Ај ти провери кога јас последен пат сум ги спомнал книгите, а не сум бил прашан.

А со оглед на тоа како пишуваш, јасно ми е зошто не читаш книги.

Ne znam koj mi istreska denes,kao dusata na snow ke vlegla vo volk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom