Ф
Флеш
Гостин
Абе вистина е ова шо пишува дека ќе има можда шанса да снимаат во Македонија? Ја немам гледано серијава,ама ако бидне да се снима има да урлам.Ова е мега случување.Кое само изненадување ќе биде.Во шок не доведе 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Буквално еден пост над тебеАбе вистина е ова шо пишува дека ќе има можда шанса да снимаат во Македонија? Ја немам гледано серијава,ама ако бидне да се снима има да урлам.Ова е мега случување.Кое само изненадување ќе биде.Во шок не доведе![]()
Јас пак другачие го сфатив додека го гледав, као да не знаат дека е предходно мажена за друг Khal и да не ја убијат или пратат во Vaes Dothrak (нели пошто таму живеат вдовиците).Озбиљно, зашо Калиса го џитна прстенот?
Некој да знае?
Не е ваљда дека Dumb&Dumber го замислиле ова:
дека сеа она ин д мидл оф ноувер ќе џитне прстен и после Дарио и Џора ќе го осетат кај е (по мирис ваљда) и ќе го најдат и по прстенот ќе знаат у кој правец отишла она. Или можда баш случајно од тука ќе поминат и - Глеј Дарио, прстен! да не е на Калиса случајно? Да, тој е! Кај ли е сеа? Ај види со твојто остро око, што гледаш?
И Дарио ќе се заглеа удалечина како Леголас:
- Дотраци, десет илјади со Калиса идат накај север...
Може го фрлила насочен у правец у кој ќе ја однесат индијанците.
И они ко ќе дојдат тука ќе го видат и ќе знаат.
За некој што е начитан како тебе, оти нели читаш книги, срамота е сВати да пишуваш. И која е твојата поента? Кое образложение го имаш што го дрвиш/те со книгите во тема за серијата?
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
Game of Thrones season 6: Filming to begin in Macedonia
Колку е веродостоен сајтов не знам, ама мене повеќе ми личи на Точка отколку на сериозен медиум.
Тоа не би било толку чудно за светот во Game of Thrones. Ми кажаа дека актерот кој го глуми Џон наводно се издал на некоја прес конференција дека тоа ќе се случи. Не знам колку е вистина.Ne znam koj mi istreska denes,kao dusata na snow ke vlegla vo volk