Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
А што треба ние да сватиме, дека вие не знаете или не сакате да читате ???

@wot време е за клуч. ;)
За некој што е начитан како тебе, оти нели читаш книги, срамота е сВати да пишуваш. И која е твојата поента? Кое образложение го имаш што го дрвиш/те со книгите во тема за серијата?

Sent from my SM-N910H using Tapatalk

axGNM4M_700b.jpg

:D

Абе D&D си играат кур ташак, праат некои работи не различно, него баш обратно. Знаат дека ќе има the great equalizer во новата Долга Ноќ и можат како сакаат да ги извртат работите, све ќе се сведе на исто.

бран старк инвалид, санса старк инвалид, арја старк слепа. Можда заедно ќе можат да го водат кралството.

Нели имаше уште еден Старк брат на Бран помал од него или грешка сум?

Се раздвоија уште пред Бран да го помине ѕидот. Нели со Оша отиде Рикон на друга страна, накај Амберите.

Oh, my sweet summer child...
Па глеав теории за која му е мајка само, немав читано шо теории има за шо ќе се дешава понатаму и ова ми беше нова идеја :D Тешко дека ќе ми текне апсолутно нова идеја со оглед на тоа колку хард кор фанови има кои ги студираат книгите и серијата :D

Eнивеј, почнав да ги слушам книгите и тек сега некои работи имаат смисла. Некои работи што се како детали во шоуто или воопшто не се прикажани сега ми се појасни :)

Ипак она било двојничка на Серси...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom