Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Се раздвоија уште пред Бран да го помине ѕидот. Нели со Оша отиде Рикон на друга страна, накај Амберите.

Oh, my sweet summer child...
Па глеав теории за која му е мајка само, немав читано шо теории има за шо ќе се дешава понатаму и ова ми беше нова идеја :D Тешко дека ќе ми текне апсолутно нова идеја со оглед на тоа колку хард кор фанови има кои ги студираат книгите и серијата :D

Eнивеј, почнав да ги слушам книгите и тек сега некои работи имаат смисла. Некои работи што се како детали во шоуто или воопшто не се прикажани сега ми се појасни :)

11111606_10153070046412675_7863223226358322044_n.jpg

Ипак она било двојничка на Серси...

Озбиљно, зашо Калиса го џитна прстенот?
Некој да знае?

Не е ваљда дека Dumb&Dumber го замислиле ова:
дека сеа она ин д мидл оф ноувер ќе џитне прстен и после Дарио и Џора ќе го осетат кај е (по мирис ваљда) и ќе го најдат и по прстенот ќе знаат у кој правец отишла она. Или можда баш случајно од тука ќе поминат и - Глеј Дарио, прстен! да не е на Калиса случајно? Да, тој е! Кај ли е сеа? Ај види со твојто остро око, што гледаш?
И Дарио ќе се заглеа удалечина како Леголас:
- Дотраци, десет илјади со Калиса идат накај север...
Може го фрлила насочен у правец у кој ќе ја однесат индијанците.
И они ко ќе дојдат тука ќе го видат и ќе знаат.

Озбиљно, зашо Калиса го џитна прстенот?
Некој да знае?

Не е ваљда дека Dumb&Dumber го замислиле ова:
дека сеа она ин д мидл оф ноувер ќе џитне прстен и после Дарио и Џора ќе го осетат кај е (по мирис ваљда) и ќе го најдат и по прстенот ќе знаат у кој правец отишла она. Или можда баш случајно од тука ќе поминат и - Глеј Дарио, прстен! да не е на Калиса случајно? Да, тој е! Кај ли е сеа? Ај види со твојто остро око, што гледаш?
И Дарио ќе се заглеа удалечина како Леголас:
- Дотраци, десет илјади со Калиса идат накај север...
Може го фрлила насочен у правец у кој ќе ја однесат индијанците.
И они ко ќе дојдат тука ќе го видат и ќе знаат.
Во inside episode 10 рекоа that ring is the breadcrumb that's gonna point in the direction that she is taken :D

Ако ја најдат вака по прстенот догодина Џора и Дарио ќе очекувам седма сезона да го најдат и малезискиот авион.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom