E
Epsilon
Гостин
Не беше ништо премногу спектакуларно тоа со вајт вокерите.
Да, пошто за џабе се жртвуваше Џоре Снегот.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не беше ништо премногу спектакуларно тоа со вајт вокерите.
Мене ме зачуди што правеше Бриен , ај Санса конечно ја запали свеќата , ама оваа приоритет и беше одмазда на Ренли .
Бриен не е ниџа ко Џејми за да влези незабележата и да ја спаси Санса. Шо побогу би направила![]()
\
Ја потценуваш Бриен .Додека овие се колат можеше да влезе во замокот .
Нормално, пошто е мала, ситна и незабележителна лесно ќе се протнеше во замокот, ќе ги исколеше сите и ќе си заминеше со Санса. А на излегување, замокот ќе експлодираше.
Сега ја изгледав последната епизода и отворам темава и твојов пост ми искача прв и си викам ахам и си се смеамОсвен битката за Винтерфел каде што епилогот е неизвесен мислам дека нема да има некои неочекувани работи што ќе се случат во финалето.
Ги имаше претходно некој напишано во спојлер
Нормално, пошто е мала, ситна и незабележителна лесно ќе се протнеше во замокот, ќе ги исколеше сите и ќе си заминеше со Санса. А на излегување, замокот ќе експлодираше.
Мајкл Беј стајл!Нормално, пошто е мала, ситна и незабележителна лесно ќе се протнеше во замокот, ќе ги исколеше сите и ќе си заминеше со Санса. А на излегување, замокот ќе експлодираше.
Ами тогаш која беше поентата со свеќата, или битно да се дешава нешто?![]()
Па ја запали свеќата и се појави армијата на Станис, шо сака повеќе од то.Свеќата беше за старата некако да и помогни со претпоставувам останатите хејтери на Болтон. Али Ремзи се погрижи за неа.