Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Aj па в година еве читам ,,мож" Прилеп че се снимала Гејм оф тронс, нареднава сезона :pos:

И ваков наслов видев. Не дека Маркови Кули пример не е идеално место за серијава, или Штавица.

Уште од почеток се разочарав зашто не дадоа барем 30 секунди борба меѓу армииве од блиску :duel:. Во глобала епизодата ми беше досадна освен неколку сцени.
Сцената со Арја. Многу крвнички, се почувствува дека долго го чекаше ова. А после ваљда ја ослепија зашто она го ослепи Мерин Трант.
Сцената со Серси. Долга ама добра. Ама ме радува тоа што у наредна сезона ќе им ебе матер на овие религиозниве.
Инаку и јас мислам дека Тион и Санса скокнаа во длабок снег и може тоа да се преживее, иако не ми е јасно зашто не му дојде порано памет на Тион да избегаат пред да се врати Ремзи.
Калиси стандард, изгубена, не знае што да прави со Дрогон.
Во цела епизода најтрауматично ми беше кога ја шишаа Серси. Мислев дека ќе биде грда вака, ама се изненадив дека и стои кратка коса:drk:. И кога едвај чекав да заврши епизодата... Го утепаа бе ццц.
Ептен се разочарав во сезонава и општо во серијава, не ми се ни глеа понатака. Единствено нешто што ќе ме влече да ја глеам понатаму е Тирион.. И одмаздата на Серси:pistoldz: .
Од сега сум WW ако има таков тим. Нека дојдат и нек им ебат матер на сите!:zloo:

Мене ме зачуди што правеше Бриен , ај Санса конечно ја запали свеќата , ама оваа приоритет и беше одмазда на Ренли .

Не умира никој.

Мене ме зачуди што правеше Бриен , ај Санса конечно ја запали свеќата , ама оваа приоритет и беше одмазда на Ренли .

Бриен не е ниџа ко Џејми за да влези незабележата и да ја спаси Санса. Шо побогу би направила :pos:

\
Бриен не е ниџа ко Џејми за да влези незабележата и да ја спаси Санса. Шо побогу би направила :pos:

Ја потценуваш Бриен . :D Додека овие се колат можеше да влезе во замокот .

\

Ја потценуваш Бриен . :D Додека овие се колат можеше да влезе во замокот .

Нормално, пошто е мала, ситна и незабележителна лесно ќе се протнеше во замокот, ќе ги исколеше сите и ќе си заминеше со Санса. А на излегување, замокот ќе експлодираше.

Нормално, пошто е мала, ситна и незабележителна лесно ќе се протнеше во замокот, ќе ги исколеше сите и ќе си заминеше со Санса. А на излегување, замокот ќе експлодираше.

Ами тогаш која беше поентата со свеќата, или битно да се дешава нешто? :D

Освен битката за Винтерфел каде што епилогот е неизвесен мислам дека нема да има некои неочекувани работи што ќе се случат во финалето.

Ги имаше претходно некој напишано во спојлер
Сега ја изгледав последната епизода и отворам темава и твојов пост ми искача прв и си викам ахам и си се смеам :)

:D

tumblr_mm2p797sgb1qjmwu8o1_500.gif

Мајкл Беј стајл!

Ами тогаш која беше поентата со свеќата, или битно да се дешава нешто? :D

Па ја запали свеќата и се појави армијата на Станис, шо сака повеќе од то. :D Свеќата беше за старата некако да и помогни со претпоставувам останатите хејтери на Болтон. Али Ремзи се погрижи за неа.

Па ја запали свеќата и се појави армијата на Станис, шо сака повеќе од то. :D Свеќата беше за старата некако да и помогни со претпоставувам останатите хејтери на Болтон. Али Ремзи се погрижи за неа.

Мене ептен ми падна чудно зошто воопшто не се приклучија во војната против Болтонови, белким останале ако не пола од армијата шо ја имаше Роб, барем 1/3.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom