Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Нормално, пошто е мала, ситна и незабележителна лесно ќе се протнеше во замокот, ќе ги исколеше сите и ќе си заминеше со Санса. А на излегување, замокот ќе експлодираше.

Мајкл Беј стајл!

pfff...

Capture.PNG

(Не можам да го најдам гифот)

Мене ептен ми падна чудно зошто воопшто не се приклучија во војната против Болтонови, белким останале ако не пола од армијата шо ја имаше Роб, барем 1/3.

Имаат снег за чистење од дворовите, не ќе си вадат очи за некој трет. :D

pfff...

Прегледај го приврзокот 122967

(Не можам да го најдам гифот)
Daenerys-Explosion.gif

Калиси оваа сезона е толку досадна патетика .

А некој да објасни за Арја? Кога го виде телото нејзино. what the? не разбрав

Јас мислам дека му ја сече ногата пошто нели она му крвареше за да не добие гангрена оти некако не ми изгледа мечот многу навкосо за да му го пресечи вратот а да го пресечи по телото не можи пошто оклоп носи :) (just looking on the bright side не ме напаѓајте :D)

Ја изгледав уште неколку пати сцената со Џон да најдам некоја дупка во плотот која можеби ќе даде мала надеж дека ќе преживее ама јок (n)
Луѓе јас во депресија паднав а за вас не знам :nesumjas:

Станис си го доби заслуженото. После толку глупости што направи мислам дека беше неизбежно.

Серси исто така, кучката можеби требаше и полошо да ја снајде. Ама ебозовна е богати, и добри цицки има. Арја конечно да ја видиме да убие некој од листата после 5 сезони бегање и на крај ослепе, WTF!

Теон Грејџој конечно се разбуди од зимскиот сон, ќе видиме следната сезона што ќе направи.

Мелисандра се надевам ќе гори на дрво исто како ќерка му на Станис.

Калисито по дифолт појма нема што прави, змејот не ја ебе два посто. А овие дотракиве од кај се појавија? Можеби ќе и се придружат повторно, а не е чудно ни да ја кркнат.

Зошто побогу мораше Џон Сноу? Беше еден од најдобрите ликови и ветуваше многу, мислев дека до крај ќе тера и можеби ќе има некоја важна улога во борбата за Тронот, а сега испадна друго. Ах Мартине што копиле си ти мамицата твоја. Има ликови кои далеку повеќе заслужуваат такво нешто отколку Џон Сноу, барем да го оставеше да загине како што заслужува, во некоја борба или слично а не вака како куче.

Wait, wait, wait!

Дури сеа ти го приметив никот. Rigel fooking Kent, is that you?
Се враќаш на форумов на ист ден коа е „убиен“ Џон?
Џон ќе се врати истотака, theory confirmed!

Нека го активираат Брен Старк , порасна детево.[DOUBLEPOST=1434411958][/DOUBLEPOST]
Wait, wait, wait!

Дури сеа ти го приметив никот. Rigel fooking Kent, is that you?
Се враќаш на форумов на ист ден коа е „убиен“ Џон?
Џон ќе се врати истотака, theory confirmed!

Џон беше убиен , ај нека воскресне . :D

Може ќе кастираат друг актер за Брен следната сезона.
Зошто бе?
Брилијантните Д&Д ќе смислат решение. На пример му зараснале штаки на нозете од тоа дрвото и сеа е повисок.
Bran is Groot.
Леџит.

Јас мислам дека му ја сече ногата пошто нели она му крвареше за да не добие гангрена оти некако не ми изгледа мечот многу навкосо за да му го пресечи вратот а да го пресечи по телото не можи пошто оклоп носи :) (just looking on the bright side не ме напаѓајте :D)

Ја изгледав уште неколку пати сцената со Џон да најдам некоја дупка во плотот која можеби ќе даде мала надеж дека ќе преживее ама јок (n)
Луѓе јас во депресија паднав а за вас не знам :nesumjas:

Во право си , не кажаа директно како му ја сече главата . Којзнае што смислила Бриен .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom