Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
^ Според ова, ќе гледаме:

- Конечно појавување на Планината
- Арја ќе го убие Мерин
- АНКЛ БЕНЏЕЕЕЕЕЕЕН! (само у каква форма? :D )
- Нешто ради-реда да се дешава со Денерис
- Битката за Винтерфел со Санса како споредна прича

Мора да биде јако :)

15 сати уште, најслатки 15 сати

^ Според ова, ќе гледаме:

- Конечно појавување на Планината
- Арја ќе го убие Мерин
- АНКЛ БЕНЏЕЕЕЕЕЕЕН! (само у каква форма? :D )
- Нешто ради-реда да се дешава со Денерис
- Битката за Винтерфел со Санса како споредна прича

Мора да биде јако :)

nV2wBnl.jpg

^^^ wow, spoilers dudes. :D

BTW, Бенџен, Сирио Форел и мДаарио сНахарис у еден ист трејлер? :чда:

Мислам дека претерано тролаат D&D.... :bance:

Abe dosta da vi se mocam knigite.
Неможиш да им се мочаш пошо све почна од нив.
Никако неможат да заменат автор како Мартин, ќе ја сторат :гомце: цела приказна само ради рејтинг.

Кај колку саатот точно најрано ќе ја има на торенти последната епизода, 3-4 часот наутро?

Кај колку саатот точно најрано ќе ја има на торенти последната епизода, 3-4 часот наутро?

3 почнува премиерата, можеш да ја гледаш на стрим. Торенти околу 5 ќе има веќе.

Неможиш да им се мочаш пошо све почна од нив.
Никако неможат да заменат автор како Мартин, ќе ја сторат :гомце: цела приказна само ради рејтинг.
Добро али констатирано е и на сите им е јасно дека ДиД забегаа од книгите и ништо не може да се стори за тоа т.е. напразно само се праат муабети кога се е јалово и залудно. :)
А ме интересира, како мислиш ради рејтинг да ја сторат :гомце: цела приказна? Јас очекувам тоа да им е контрапродуктивно. Впрочем се покажа и сезонава со осцилациите на гледаност и критиките.

Добро али констатирано е и на сите им е јасно дека ДиД забегаа од книгите и ништо не може да се стори за тоа т.е. напразно само се праат муабети кога се е јалово и залудно. :)
А ме интересира, како мислиш ради рејтинг да ја сторат :гомце: цела приказна? Јас очекувам тоа да им е контрапродуктивно. Впрочем се покажа и сезонава со осцилациите на гледаност и критиките.
Мислам им падна поише гледаност ради тоа што првите епизоди беа спори а некој и ептен лоши,а не ради тоа што скршнаа од книгите.

Сигурно авторот при пишување на книгите си имал една замисла како би се одвивала целата приказна и не очекувар рејтинзи и според нив да менува, што не е случај со серијата.
Не се плашам поради атрактивноста, сигурно ќе има јаки сцени, повеќе ми е да не заминат премногу од почетната сезона и приказна па на крај да испадне само серија со прејаки сцени и случки а никакво подлабоко значење, нешто за кое те тераат да пишуваш есеи во средно.

Ве знат од дома дека сте толку потресени по серијата?!
Или глумите кој е поголем фан итн...

Кај мене на пример не знаат, секогаш сум "на штрек" ко че им(ше) hot сцена и левата рака ми беше на space, за во случај ако влези некој во соба да стопирам и одма менувам alt + tab и на фејсбук како пишувам со најдобриот другар за семинарски.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom