Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки имам една молба. Дали можи и каде да ги најдам книгите online? Најдов на zаmunda ама е на буг. j.
Anyone?

P.S. Едвај за догледав прва епизода.. Акција 0%

Ги има книгите на нет, на српски/хрватски, прогуглај малце.

Sent from my P6-U06

bNqFgJV.png

Ги има книгите на нет, на српски/хрватски, прогуглај малце.

Sent from my P6-U06

Не се доискажав добро, на мак дали ги има ми беше прашањето ?[DOUBLEPOST=1429854277][/DOUBLEPOST]

Хахаха кога реков акција - мислев на тепање, крв еден куп !! Знам добро што е серијалов, имам и јас простап кон IMDb .

Последно уредено:
Леле подобра била ова или онаа сезона, абе аман гледајте серија која има продолжен тек на анстани, не се две различни филма па ќе правиме споредба кој имал подобра приказна. Гледајте как оцелина што се одвива што се случува игри, сплетки, расплети, итн.
Стварно незнам што очекувате? Сакате само епизоди како ред вединг? Тогаш цела поента ќе се исгуби на серијава. Името убаво кажува како се вика па сега вие мислите зошто вака се одвиваат работите. Значи се се случува со некоја приказна. Мене ми се само криво што нема на пример 15 епизоди за да има нешто плус. Јас мислам дека е скратено од прикажуваното а вие сте запнале досадно било.

Свашта....

За тоа дали една сезона е добра или не одлуката ја носам одкако ќе заврши сезоната иако првите 4 епизоди барем според мене беа доста слаби.

Малку ме плаши фактот што ептен се оддалечивме од почетокот на приказната бидејќи е премногу широка и можеби малку се губи шмекот на серијата.

Како и да е очекувам спектакл и од оваа сезона

Малку ме плаши фактот што ептен се оддалечивме од почетокот на приказната бидејќи е премногу широка и можеби малку се губи шмекот на серијата.

Istoto se sluci i vo knigite, tolku e razveleceno dejstvieto na site strani sto veke ne pamti covek sto se desavalo i sto se desava vo momentot.

Mnogu likovi falat vo serijata, za da ne se zbunat uste tolku lugjeto.
Ne gledam nacin kako ke go vrze seto ova vo koncizna celina G.R.R.M

Серијава е според книги, а дејствието во последните две книги е антиклимактично, после крвавиот климакс и се занимава повеќе со внатрешните борби на ликовите. Не е дека нема интересни работи, али читателите очекуваа вакво нешто. Како и да е, очекувам продуцентите малку да зачинат, пошто и така сѐ повеќе не ги следат книгите.

Стварно?
За што е build-up приказната на Берик во серијата?
Во книгата знаеме.
Подобро да го издвоеше Gendry како пример, кој отплива во заборав. :D

Beric и Bortherhood Without Banners ми е незавршена приказна, да почекаме.

Подобро да го издвоеше Gendry како пример, кој отплива во заборав. :D

Beric и Bortherhood Without Banners ми е незавршена приказна, да почекаме.
Ќе видиме дали е незавршена или не.
Како и да е, Гендри е подобар пример. ја уште тогаш пишав дека не одвесла он во заборав, туку во смрт. Пошто непливач, што нема никакво искуство на море, да весла 900 километри, е малку сумњиво. Како и што реков тогаш, повеќе шанси имаше да остане.

Сигурна смрт и вака и така.

Дечки имам една молба. Дали можи и каде да ги најдам книгите online? Најдов на zаmunda ама е на буг. j.
Anyone?

Пошо по дифолт у правата епизода треба да има акција као у Рамбо на најжустрото!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom