Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Jaс бе се исконтролирав :P Две имам изгледано од 4-те. Додуша двете вчера на едно мавање............за денеска че видиме :cautious:

Не бидете педери сеа и да сте пишале нешто, има луѓе што ги чекаат премиерите.
Не знам кај држи нашиов наредно митинг за да ти помогнам..........

Jaс бе се исконтролирав :P Две имам изгледано од 4-те. Додуша двете вчера на едно мавање............за денеска че видиме :cautious:

И ја реков ќе се праам човек ќе ги чекам на асолна снимка али.............:нинџ:

Ги изгледав 4-те епизоди.. Интересни се посебно 4-та. :)
Ја незнам како издржувате да не ги изгледате =)

Сега дознавам дека Бран уствари нема ич да се појави сезонава.. втф :несвест:
После крајот со старецот у 4та сезона, баш неговата приказна најмногу ме копкаше што како ќе биде :(

Последно уредено:
Еве ја сеуште издржувам и уште сум со првата, али кај и да е ќе попуштам викендов :)

Сега дознавам дека Бран уствари нема ич да се појави сезонава.. втф :несвест:
После крајот со старецот у 4та сезона, баш неговата приказна најмногу ме копкаше што како ќе биде :(
И не можеше тоа некако да го зачуваш за себе? :)

И не можеше тоа некако да го зачуваш за себе? :)
Па шо знам не го сфатив како спојлер, веста излегла уште у јануари.. ама ете го стаив у спојлер :)

Тоа за бран одамна се занеше...

Ај некој ако ги прочитал книгите и ако ги изгледал 4-те епизоди, нека ми пише пп :)

Абе добро сите знаевме дека е понапред таа сторија ама видовме дека ги измешаа некои работи.

Абе добро сите знаевме дека е понапред таа сторија ама видовме дека ги измешаа некои работи.
Нема врска сторијата бе, имаше линкови и на форумов мислам дека така ќе биде, сите знаат за тоа. Плус далеку од спојлер е ова.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom