Game of Thrones

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Зошто никој не спомна нешто за Литлфингер и Санса ? Ќе се селат и тие на некое друго место каде што ни Серси не може да ги фати.
Да не ќе ја носи у Бравос малава :D

Коловрт

Озимандија
Член од
12 април 2010
Мислења
4.015
Поени од реакции
9.165
Зошто никој не спомна нешто за Литлфингер и Санса ? Ќе се селат и тие на некое друго место каде што ни Серси не може да ги фати.
Да не ќе ја носи у Бравос малава :D
Мислам дека спомнаа кај ќе идат.
Го излажаа Ројс дека ќе одат на Прстите, но тргнаа негде на запад (Бравос е на исток), Бејлиш само кажа ќе оделе негде каде што Серси нема никаква моќ.

Да не одат на Железните Острови? :eek: Тие се на запад, но се` уште се во отворен бунт против круната, така да Серси нема власт над нив. Би било интересно да се спојат некако овие две нишки од приказната. Иако не верувам баш, во трејлерите нигде не ги видовме Грејџојовци.

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
site vidovme do kade stignaa osven bran (najmaliot sin na ned stark )deteto imase cudni sposobnosti trgnaa na kaj severot ne se sekjavam bas tocno kako so bese no znam deka vo prethodnata sezona imase dosta minutaza ocigledno borbite so severot zavrsija i se znae pobednikot prasanje e koj ke ja kontrolira taa armija jas mislam deka mozno e tokmu bran da stane noviot mans i tn itn

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.761
Поени од реакции
9.867
Моментот кога ќе сфатиш дека ќе треба да чекаш месец и нешто за наредната епизода откако ги изгледуваш сите 4 ликнати епизоди у еден здив..

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Изгледа сите се заебавме што ги изгледавме сите четири ликнати епизоди. Едноставно неможеш да издржиш да не ги гледаш после цела година пауза.

Член од
29 јануари 2012
Мислења
2.174
Поени од реакции
3.729
И сега чекај си цел месец како млада невеста , абе ајде -.- :yid:

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
3 дена поминаа од премиерата а уште никој не пробал да ви ги шитне книгите како подобра опција на темава?

#Не_е_кајгана_како_шо_беше

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Па сите сте ги изгледале епизодите бе, изгледа само јас ги немам гледано али ќе биде и тоа у скоро време најверојатно :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom