Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Зошто никој не спомна нешто за Литлфингер и Санса ? Ќе се селат и тие на некое друго место каде што ни Серси не може да ги фати.
Да не ќе ја носи у Бравос малава :D

Зошто никој не спомна нешто за Литлфингер и Санса ? Ќе се селат и тие на некое друго место каде што ни Серси не може да ги фати.
Да не ќе ја носи у Бравос малава :D
Мислам дека спомнаа кај ќе идат.

Го излажаа Ројс дека ќе одат на Прстите, но тргнаа негде на запад (Бравос е на исток), Бејлиш само кажа ќе оделе негде каде што Серси нема никаква моќ.

Да не одат на Железните Острови? :eek: Тие се на запад, но се` уште се во отворен бунт против круната, така да Серси нема власт над нив. Би било интересно да се спојат некако овие две нишки од приказната. Иако не верувам баш, во трејлерите нигде не ги видовме Грејџојовци.

site vidovme do kade stignaa osven bran (najmaliot sin na ned stark )deteto imase cudni sposobnosti trgnaa na kaj severot ne se sekjavam bas tocno kako so bese no znam deka vo prethodnata sezona imase dosta minutaza ocigledno borbite so severot zavrsija i se znae pobednikot prasanje e koj ke ja kontrolira taa armija jas mislam deka mozno e tokmu bran da stane noviot mans i tn itn

Планирав само првата да ја гледам.. ама на лошо тргна работата (n)

3nTzDd8.jpg

Сега?!

Моментот кога ќе сфатиш дека ќе треба да чекаш месец и нешто за наредната епизода откако ги изгледуваш сите 4 ликнати епизоди у еден здив..

53c60ffb-8d9e-42a8-9e32-5255025032bf.gif

Изгледа сите се заебавме што ги изгледавме сите четири ликнати епизоди. Едноставно неможеш да издржиш да не ги гледаш после цела година пауза.

И сега чекај си цел месец како млада невеста , абе ајде -.- :yid:

3 дена поминаа од премиерата а уште никој не пробал да ви ги шитне книгите како подобра опција на темава?

#Не_е_кајгана_како_шо_беше

Па сите сте ги изгледале епизодите бе, изгледа само јас ги немам гледано али ќе биде и тоа у скоро време најверојатно :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom