Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
bonus:
wLkC0wX.gif

Аман, Дрогон е кај Дајнерис во близина, таму во некои планини убива животните, што сте запнале со Бран да го поврзувате...
Црвот рече дека три дена никој го нема видено во околината. Затоа.

Нема врска не убивам никакви животни тука сум.

Затоа и прашав за дрвото. Не ми се верува и мене да се поврзат приказните. Ама од друга страна пак како би летал Бран, тој веројатно можеше да биде обичен варг како овој од дивјаците (му го заборавив името) што ја сакаше Игрит и без да го побара триокиот гавран на северот.

Значи.... мистичен човек најден у сред дрво со долга брада му кажува на Бран дека ќе лета. Дали стварно не можете да сфатите дека е метафора?

Значи.... мистичен човек најден у сред дрво со долга брада му кажува на Бран дека ќе лета. Дали стварно не можете да сфатите дека е метафора?
Мене не ми личеше на метафора, искрено! Прво што помислив е дека Бран ќе биде триокиот гавран, всушност, но теоријава на @Zedd некако држи вода. А и јако би било! Ќе ги видам конечно Серсеи и Тајвин како горат, а коските им се топат (sorry @wot ).

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Дај бе не го потценувајте Варис. После толку мачење да стигне на позицијата на која е ќе избега така едноставно и ќе остави се зад него? Нема шанси. А и зошто би бегал? Едино Џејми знае дека Варис е замешан во бегството на Тирион. Плус вака ако изчезне наеднаш од King's Landing баш сумњив ќе испадне. Може седна да праша кој е мртов за да знае како да се постави. Немаше никаква индикација дека бродот е веќе тргнат.

Дај бе не го потценувајте Варис. После толку мачење да стигне на позицијата на која е ќе избега така едноставно и ќе остави се зад него? Нема шанси. А и зошто би бегал? Едино Џејми знае дека Варис е замешан во бегството на Тирион. Плус вака ако изчезне наеднаш од King's Landing баш сумњив ќе испадне. Може седна да праша кој е мртов за да знае како да се постави. Немаше никаква индикација дека бродот е веќе тргнат.

Велиш не го потценувајте Варис а ти го потценуваш со болдираново.

- првиот пат Дрогон му направи скен на машкото детенце , па го скокна и отиде да пржи офци
- сега даваат спржено девојче од Дрогон

well. ... некој има специфичен вкус :cool:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom