Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Да бе ја немам попаметна работа вашите постови ќе ги читам :D

Хаха, тогаш која би била поентата на постоењето на форумите, ако никој не ги чита другите мислења освен своето хаха :D

Хаха, тогаш која би била поентата на постоењето на форумите, ако никој не ги чита другите мислења освен своето хаха :D
А бе ја у главном читам други мислења ама сега сакав да се почувствувам како политичар малце :D

Ако зборите за Tyrion тогаш таман сте :icon_lol::icon_lol:
Кај постираш слики кои се постирани претходно 237893462 пати уште и се губиш во муабетите, де помачи се малку нареден пат и читни неколку претходни страници пред да пoстираш :icon_lol:

Кај постираш слики кои се постирани претходно 237893462 пати уште и се губиш во муабетите, де помачи се малку нареден пат и читни неколку претходни страници пред да пoстираш :icon_lol:

Сепак со Tyrion сте таман :D:icon_lol:

Сепак со Tyrion сте таман :D:icon_lol:
Океј :D. Штета што сите жени во серијава се повисоки од тебе па не можеш да си ја најдеш другата половина. Едино Арија, ама не ти ја давам, фаворит ми е :love:.

Океј :D. Штета што сите жени во серијава се повисоки од тебе па не можеш да си ја најдеш другата половина. Едино Арија, ама не ти ја давам, фаворит ми е :love:.
Me kejfaat povisoki zeni uzivaj si xD

aqa4uhu3.jpg

Ајфонот на Мелисандре :pos: No magic touches Apple :D

Дали ја има некој оваа сликата што е на мајцата во добра резолуција. Неможам да ја најдам на нет

Сум сањал дека сум бил у продавница, некој бутик, и таму Тирион и Џејми барале маица, али Тирион бил разочаран пошто немало број за него :eek:

Сум сањал дека сум бил у продавница, некој бутик, и таму Тирион и Џејми барале маица, али Тирион бил разочаран пошто немало број за него :eek:
Вероватно плаќале со картицата од тато - во суштина, позајмени пари. Кој знае на картицава колку се у минус.

10402840_10202736427546399_251464773615863537_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom