Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Game of Hearthstones

awrDpo8_700b_v1.jpg

До сега имаше 2 пати или повеќе ?

Еднаш за Тирион во Ајри, другиот пат за Кучето со Берик

Хмм кога било за Кучето и Берик? Ич не ми текнува.

Хмм кога било за Кучето и Берик? Ич не ми текнува.

Во пештерата и кога кучето ќе победи а овој ќе “воскресне“ со помеш на господарот на светлината. Тоа беше кога Ајра ќе побегнат со копилето од роберт и тоа дебелото и кога ќе ги фатат бунтовниците со тој свештеникот не ми текнува како се вика што при смрт се моли на господарот на светлината и ги оживува.

Стрим од HBO со солидна слика да гледам дирекно? Во колку по наше време излегуваше, во 3 сабајле?

Да почнеа да ја снимаат серијата во `94, кај нас ќе почнеа да ја даваат во 2000-та, најверојатно на А1. И кога ќе завршеше третата сезона, ќе почнеа да ја даваат пак прва од почеток, затоа што ќе ја немаа откупено четвртата...

Секако не е спојлер, само предепизодно предвидување:

Епизодата се вика Mockingbird, што е всушност грбот на House Baelish на Литлфингер, значи треба да очекуваме уште нешто од неговата кујна... :sneaky:

И не заборавајте дека после оваа следи една недела пауза без епизода. Due to the Memorial Day holiday in the United States on May 25, there will be a one week break between episodes 7 and 8 of Season 4.

Шо е ова денес доцнат со торентиве или ја неможам да ги најдам? :confused:
Ахаа само што пишав еве ја стигна :vozbud:

Секако не е спојлер, само предепизодно предвидување:

Епизодата се вика Mockingbird, што е всушност грбот на House Baelish на Литлфингер, значи треба да очекуваме уште нешто од неговата кујна... :sneaky:

И не заборавајте дека после оваа следи една недела пауза без епизода. Due to the Memorial Day holiday in the United States on May 25, there will be a one week break between episodes 7 and 8 of Season 4.
:eek: Кујната на Литлфингер > Кујната на Алачки

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom