Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Ај некој нека ми кажи колку епизоди има четвртава сезона. Пошо само до 6 имам најдено.
Првата имаше 10 епизоди
Втората имаше 10 епизоди
Третата имаше 10 епизоди
и прашање за милион долари , колку епизоди има 4та сезона?

Првата имаше 10 епизоди
Втората имаше 10 епизоди
Третата имаше 10 епизоди

...10 ? :cautious:[DOUBLEPOST=1400333665][/DOUBLEPOST]
Ај некој нека ми кажи колку епизоди има четвртава сезона. Пошо само до 6 имам најдено.

Па до 6та има излезено, можда затоа.

Референците во серијава кои се однесуваат на Монти Пајтон и Лорд оф Д Рингс, немојте да мислите дека се 100% на продуцентите. И Џорџ е баш таков трол.
Баш денес ги отварав нешто мапите на далечниот исток, од светот на Гејм оф Троунс и глеам на ивица на мапа град што се вика Carcosa.
Ловкрафт насекаде.
90667-dude-your-references-are-outta-d6Ko.gif

Гледам сите се спремате за "trial by a combat", па ме интересира дали овие „мора“ да го прифатат тоа или може да му кажат на Тирион еби си матер, нема да добиеш такво судење туку обично?

Гледам сите се спремате за "trial by a combat", па ме интересира дали овие „мора“ да го прифатат тоа или може да му кажат на Тирион еби си матер, нема да добиеш такво судење туку обично?
Ваљда мора пошто иначе би било спротивставување на The Will of the Gods.

Првата имаше 10 епизоди
Втората имаше 10 епизоди
Третата имаше 10 епизоди
И ти ги доби тие милион долари пошо гледам дека многу ти е јака логиката??? Не виде дека имам напишано дека само 6 имам најдено ? Значи сум побарал и 7ма,8ма,9та и 10та епизода... :)

И ти ги доби тие милион долари пошо гледам дека многу ти е јака логиката??? Не виде дека имам напишано дека само 6 имам најдено ? Значи сум побарал и 7ма,8ма,9та и 10та епизода... :)
http://lmgtfy.com/?q=

10 епизоди ќе има како и секоја сезона но само 6 се излезени до сега.

Мора, тоа е сеприфатено во секое кралство и судот мора да го почитува исходот каков и да е.

До сега имаше 2 пати или повеќе ?

Еднаш за Тирион во Ајри, другиот пат за Кучето со Берик

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom