Првата имаше 10 епизодиАј некој нека ми кажи колку епизоди има четвртава сезона. Пошо само до 6 имам најдено.
Втората имаше 10 епизоди
Третата имаше 10 епизоди
и прашање за милион долари , колку епизоди има 4та сезона?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Првата имаше 10 епизодиАј некој нека ми кажи колку епизоди има четвртава сезона. Пошо само до 6 имам најдено.
Првата имаше 10 епизоди
Втората имаше 10 епизоди
Третата имаше 10 епизоди
Ај некој нека ми кажи колку епизоди има четвртава сезона. Пошо само до 6 имам најдено.
Референците во серијава кои се однесуваат на Монти Пајтон и Лорд оф Д Рингс, немојте да мислите дека се 100% на продуцентите. И Џорџ е баш таков трол.
Баш денес ги отварав нешто мапите на далечниот исток, од светот на Гејм оф Троунс и глеам на ивица на мапа град што се вика Carcosa.
Ловкрафт насекаде.
How to train your DrogonЏон се сретна со Дрогон
![]()
Слики од Калигула, Римски император.
Ви личи на некој?![]()
Калигула не бил толку забеган ко што го опишуваат, само по... open mindedНи копилето не беше толку болен, немој сега ти.![]()
Ваљда мора пошто иначе би било спротивставување на The Will of the Gods.Гледам сите се спремате за "trial by a combat", па ме интересира дали овие „мора“ да го прифатат тоа или може да му кажат на Тирион еби си матер, нема да добиеш такво судење туку обично?
И ти ги доби тие милион долари пошо гледам дека многу ти е јака логиката??? Не виде дека имам напишано дека само 6 имам најдено ? Значи сум побарал и 7ма,8ма,9та и 10та епизода...Првата имаше 10 епизоди
Втората имаше 10 епизоди
Третата имаше 10 епизоди
http://lmgtfy.com/?q=И ти ги доби тие милион долари пошо гледам дека многу ти е јака логиката??? Не виде дека имам напишано дека само 6 имам најдено ? Значи сум побарал и 7ма,8ма,9та и 10та епизода...![]()
10 епизоди ќе има како и секоја сезона но само 6 се излезени до сега.Ај некој нека ми кажи колку епизоди има четвртава сезона. Пошо само до 6 имам најдено.
Мора, тоа е сеприфатено во секое кралство и судот мора да го почитува исходот каков и да е.Гледам сите се спремате за "trial by a combat", па ме интересира дали овие „мора“ да го прифатат тоа или може да му кажат на Тирион еби си матер, нема да добиеш такво судење туку обично?