Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Многу ќе ми биде криво ако ми го утепаат Оберин. Ни една цела сезона да не издржи :place:

Инаку, ептен јак момент ми беше емоционалното отварање на The Hound. Каков феноменален контраст - еден од најстрашните борци in the realm да го замислиш како мало дете што си игра со играчката на брат му.

Замислете сеа водичот или нешо слично на овие одпозади зидот у наредниве епизоди да искочи да биде Бенџин Старк, а што мислите?, од прва сезона од коа отиде позади зидот не го дадоа веќе.

Konecno odlicna ekipa u kings landing King Slayer brothers and the Viper...steta za Bron odlicen bese....

Мех, Оберин не умира, иначе така ќе умре Тирион.

Многу ми се допадна крајов и сцената со Оберин и Тајрион. Ептен беше тажно како растел Тајрион со Серсеи и какви омаловажувања трпел од неа, многу јака сцена која многу убаво ни долови како гледаат на Тајрион од Ланистерс. Глумата на Тајрион и Оберин на феноменално ниво, секоја чест и за двајцата како ја доловија сценава, емотивно.:)
Истотака ми се допадна сцената со Арја и Кучето затоа што добивме малце background info за него и брат му, и нивниот однос, не знам зошто не ви се допаѓа сценава, мене баш топ ми беше, плус со раната што и даде на Арја се гледа дека расне довербата помеѓу нив и ќе видиме кога ќе го чкртне од листа Арја.
И за крај, се надевам дека Оберин ќе добие одмазда и ќе преживее, ако изгуби на дуелов ќе се потресам на ниво од RW затоа што ептен ми се допаѓа новиов лик и како го глуми Оберин.

Сцена од епизодата:

tumblr_n5t1fiKiSH1rtl2gqo4_250.gif

:vozbud:

Game of Hearthstones

awrDpo8_700b_v1.jpg

Џора го стаиле тројка? Are you out of your freaking minds? Во најмала рака 6 колку Нед Старк треба да биде.

so e tolku jaka epizodava 10 min gubat vo serijava na ajra i kuceto koi odat negde 10 min na deners koja si najde nov klecac 10 min na ta plavata so i barat stak kerkite 5 min e pocetokot na epizodata koja so se niv trae 50 min ostanatite 15 vo koi bejlis,tirion , dzon snou oberin pravat nesto interesno se na se epizodava e zatisje pred bura ocekuvam ovaa 8 da e finale borbata megju planinata i oberin napadot na crniot zamok itn itn

Ти и останатите што цела сезона се жалите дека епизода по епизода само досадно ви е, тапа било, ова она, таа сцена била вишок/непотребна, не и онаа другана сцена била таква, можете комотно да прекинете да ја гледате серијата и да си гледате нешто што ви е интересно во контраст.

Добрата вест е што има филмови и серии за секого, ќе се најде нешто и за вас се надевам, иако имате страшно високи стандарди изгледа.

Ајде зашто го викате Оберин - Вајпер?
Има учено во градот на Мастерите како се прават отрови.Го викаат Red Viper по змијата а неговите ќерки исто така се специјализирани во областа на отровите познати како The Sand Snakes.

Најемотивната сцена ever, Tyrion царе! :cuc:

И за крајот една песничка, на Lysa посветена. :vozbud:

Арја кој малер е, кај и да се упати сама на себе останува. Многу ме копка нејзината судбина сега, веројатно Littlefinger нема да ја третира исто ко Санса, ако воопшто стигнат дотаму. Се надевам Бриен и Подрик ќе му ги поматат сметките или ќе имаат некаква клучна улога.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom