Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kolku loso glumi ovaa Shae.... Strasno.
Kako ke izvede vakov monolog, koga edinstvenite linii vo drugi nejzini filmovi se stenkanja i "fuck me"...
Што како? Интересен лик е, нема досадна сцена со него
Интересен беше и муабетот за Калиси, баш ме интересира кој ќе биде новиот човек на Варис што ќе проба да и се доближи
Баш размислував за овој, пошто нели го мења лицето, јако би било да испадне дека он уствари е некој од моменталните ликови и ко што сите не интересира како ги убива луѓето, да се открие на таков начин, неочекувано да убие некојТреба да внимаваме на нови луѓе кои ќе и се умилкуваат таму на неа, сега во наредниве епизоди.
Сакам да ги видиме пак Quaithe и Jaqen Haghar. More screen time for them too.
Баш размислував за овој, пошто нели го мења лицето, јако би било да испадне дека он уствари е некој од моменталните ликови и ко што сите не интересира како ги убива луѓето, да се открие на таков начин, неочекувано да убие некој
Am I dreaming too much?
Am I dreaming too much?
Што толку се напали бе по оваа заплоченава? Не дека некој битен и ептен голем лик беше до сеа...
Зависи што сметаш според "битен лик".
1) Единствената друга shadowbinder-ка освен Мелисандре;
2) Поголемо познавање од неа има општо за магијата;
3) Има арканско знаење за Валирија и за Змејовите;
4) Со потекло од Ашаи е, најлегендарното место каде живеат луѓе во целиот магичен свет на G.R.R. Martin;
Низа небитни ликови ги направија битни, а некои и си измислија од нула за серијалот. Зошто да не ја направат и неа битна? Можеби ќе добиеме повеќе информации за Ашаи (место на кое беше повикана и Денерис да оди, кога shit became real, како некој вид засолниште/безбедно место). Можеби ќе објасни што точно се случило со Валирија во минатото, можеби ќе и помогне на Денерис околу змејовите итн.
For the sake of битно, има каде да се убаци како лик и како да се искористи во серијата. Ти па, што ти сметаат плочиците, ако знаеш зошто ги има?Lady GaGa ја нема во овој свет па да речеш изопачена мода тера
![]()
Абе јас знам тоа се и знам за Ашаи и останато ама сеа за сеа не е некој битен лик а може кој било друг нов лик да го искористат со тое знаење. У стил - носи знаење но како лик за сеа нема вредност.