Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Kolku loso glumi ovaa Shae.... Strasno.
Kako ke izvede vakov monolog, koga edinstvenite linii vo drugi nejzini filmovi se stenkanja i "fuck me"...

Мислам дека спомнавме дека нејзиниов монолог требаше да изгледа како рецитал, и ко да е вежбан. Претходно како можеше да глуми? Делот кога се сврте кон Тирион исто така излезе од рецитална состојба и одглуми некоја фаца.

Што како? Интересен лик е, нема досадна сцена со него
tumblr_inline_mp4dq3tt321qz4rgp.gif

Интересен беше и муабетот за Калиси, баш ме интересира кој ќе биде новиот човек на Варис што ќе проба да и се доближи

Треба да внимаваме на нови луѓе кои ќе и се умилкуваат таму на неа, сега во наредниве епизоди :).

Сакам да ги видиме пак Quaithe и Jaqen Haghar. More screen time for them too :X3:.

Треба да внимаваме на нови луѓе кои ќе и се умилкуваат таму на неа, сега во наредниве епизоди :).

Сакам да ги видиме пак Quaithe и Jaqen Haghar. More screen time for them too :X3:.
Баш размислував за овој, пошто нели го мења лицето, јако би било да испадне дека он уствари е некој од моменталните ликови и ко што сите не интересира како ги убива луѓето, да се открие на таков начин, неочекувано да убие некој :гик:

Am I dreaming too much?

Баш размислував за овој, пошто нели го мења лицето, јако би било да испадне дека он уствари е некој од моменталните ликови и ко што сите не интересира како ги убива луѓето, да се открие на таков начин, неочекувано да убие некој :гик:

Am I dreaming too much?

Мене ми е ако Ајра отиде во Бравос, го научи „занаетот“, се врати во Вестерос со нов лик и ќе мора нова глумица да гледаме. :(

Am I dreaming too much?

Same here. Се надевам не.

Исто се надевам ќе ги видиме во препознатливи форми или барем со истите актери/ки

got-game-of-thrones-30824642-245-244.gif
tumblr_mi2rj7CZZs1qiyseco7_250.gif

И тоа се надевам за Jaqen дека ќе се врати стариот актер (Tom Wlaschiha):

tumblr_m8yl74aisO1qaef3wo1_500.jpg

Го забораив него кога ставав слики од згодниве актери на серијава :P :love:

Што толку се напали бе по оваа заплоченава? Не дека некој битен и ептен голем лик беше до сеа...

Онака wild guess на кој можете комотно сите да умрете од смеење, ама Daario некако да е доушникот на Варис?
Или јас ептен ја претерав работава?

Што толку се напали бе по оваа заплоченава? Не дека некој битен и ептен голем лик беше до сеа...

Зависи што сметаш според "битен лик".

1) Единствената друга shadowbinder-ка освен Мелисандре;
2) Поголемо познавање од неа има општо за магијата;
3) Има арканско знаење за Валирија и за Змејовите;
4) Со потекло од Ашаи е, најлегендарното место каде живеат луѓе во целиот магичен свет на G.R.R. Martin;

Низа небитни ликови ги направија битни, а некои и си измислија од нула за серијалот. Зошто да не ја направат и неа битна? Можеби ќе добиеме повеќе информации за Ашаи (место на кое беше повикана и Денерис да оди, кога shit became real, како некој вид засолниште/безбедно место). Можеби ќе објасни што точно се случило со Валирија во минатото, можеби ќе и помогне на Денерис околу змејовите итн.

For the sake of битно, има каде да се убаци како лик и како да се искористи во серијата. Ти па, што ти сметаат плочиците, ако знаеш зошто ги има? :D Lady GaGa ја нема во овој свет па да речеш изопачена мода тера :D

Зависи што сметаш според "битен лик".

1) Единствената друга shadowbinder-ка освен Мелисандре;
2) Поголемо познавање од неа има општо за магијата;
3) Има арканско знаење за Валирија и за Змејовите;
4) Со потекло од Ашаи е, најлегендарното место каде живеат луѓе во целиот магичен свет на G.R.R. Martin;

Низа небитни ликови ги направија битни, а некои и си измислија од нула за серијалот. Зошто да не ја направат и неа битна? Можеби ќе добиеме повеќе информации за Ашаи (место на кое беше повикана и Денерис да оди, кога shit became real, како некој вид засолниште/безбедно место). Можеби ќе објасни што точно се случило со Валирија во минатото, можеби ќе и помогне на Денерис околу змејовите итн.

For the sake of битно, има каде да се убаци како лик и како да се искористи во серијата. Ти па, што ти сметаат плочиците, ако знаеш зошто ги има? :D Lady GaGa ја нема во овој свет па да речеш изопачена мода тера :D

Абе јас знам тоа се и знам за Ашаи и останато ама сеа за сеа не е некој битен лик а може кој било друг нов лик да го искористат со тое знаење. У стил - носи знаење но како лик за сеа нема вредност.

Абе јас знам тоа се и знам за Ашаи и останато ама сеа за сеа не е некој битен лик а може кој било друг нов лик да го искористат со тое знаење. У стил - носи знаење но како лик за сеа нема вредност.

Well, one can hope I guess :P

Ако не неа, барем Jaqen да го вратат со поголем screen time. Инаку оваа дефинитивно ќе ја има оваа сезона, сега прочитав дека треба да се појави во наредниве епизоди (пишува reoccurring character in season 2 and season 4).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom