Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Ми падна на памет одличен превод за Риверон на македонски, збор код одамна го користиме, а и си имаме област во Македонија која така си на нарекуваме.
Риверон - Поречие - Порече. :) :)

10314709_659695467441847_3688902417404226969_n.jpg

Одлична епизода.

Aма е двосмислена реченицава. Сестра му на Нед имала деца?

EnrBjgf.jpg

После и Роберт кога го прашува како изгледа мајката на неговот копиле Џон, овој не сака да каже.

На второ гледање многу појасно се гледаат скоро сите детаљи.

И јас мислам дека не е негов син, премногу е чесен Нед односно беше :-)

Само Мартин и режисерите знаат со сигурност кои се неговите родители бидејќи тоа прашање им го поставил како тест за да им даде дозвола да ја снимаат серијата

Леле сите знаеме ама не мора да збориме за тоа, океј? :icon_lol:
Не, не, не.
Не иде тоа така.

Вака е:
1. Ја пишувам.
2. Ти мислиш дека не требе.
3. Пријавуваш лошо мислење.

Ги изгледав 3 4 и 5 наеднаш, уф колку епик беше тоа сцената со бебето и тој сатанистичкиот Вокер, ко некоја класика Sci-Fi филм да гледав се осеќав. Прв пат да дадат таква сцена насред сезона и насред епизода, обично или 1 сцена или последна сцена од сезоната ги даваат само, сега многу повеќе од нив очекувам. Премногу ме заинтригира нивната организација и хиерархија ако воопшто ја има и дали има конечен и апсолутен одговор на прашањето „Што тие всушност сакаат, кон што целат“ или тоа е само хаос и крв на се што не е Вокер.

Ги изгледав 3 4 и 5 наеднаш, уф колку епик беше тоа сцената со бебето и тој сатанистичкиот Вокер, ко некоја класика Sci-Fi филм да гледав се осеќав. .
Да. И ја такво чувство добив, од тој дел. Тој "главниот" ме потсети на некои ликови од една стара британска SF серија што порано ја даваа (Блековата Седумка)

Не сум единствениот што се сеќава на „Блековата седумка“. :D :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom