Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Убава е оваа Марџори само устата да не и беше како Тајсон аперкат да и здревил....

Таа има одговор и за тоа:

558QoJ8.gif

Има некој сексапил, но генерално земено грда ми е мене, крива уста., чудни очи, шо знам, веројатно една од погрдите женски ликови во серијата ( без бабите и оние кои се намерно се бирани да бидат грди).

Има некој сексапил, но генерално земено грда ми е мене, крива уста., чудни очи, шо знам, веројатно една од погрдите женски ликови во серијата ( без бабите и оние кои се намерно се бирани да бидат грди).

kk6J5Xq.gif

Ок, прекинувам.

Не е фер овака се за женски се дискутира во темава. Оваа за да се разубави малку темата и за женските фанови :)
Џејми и мене ми е но.1 , ама и Роб и Џон ми се ок, им ги обожавам акцентите :love:

tumblr_n2l7vplWXq1rskuz9o5_500.gif

Attachments

• tumblr_m543hwhrmZ1rnzzdto1_500.gif
    tumblr_m543hwhrmZ1rnzzdto1_500.gif
    497,1 KB · Прегледи: 22
Последно уредено:
Тоа е специфичен тип на сексипил(изглед и држење) што на 95 % од машките им е онака рандом,а на другите 5 % им изгледа како најубавото сушество на светот и не би го мењале ни за Адријана Лима и Ирина Шајк у пакет.:pipi:

Се навикнав јас на новиот актер и сега ми е меѓу попривлечните момци (и стариот беше добар, само не ми личеше толку ко на Daario од книгите). Еве неколку слики од новиот Daario актер Michiel Huisman:

Michiel-Huisman.jpg

Huisman1g.JPG

michiel+huisman+naked+54.jpg

Инаку мислам намерно се изоставени некои карактеристики од страв дека тие што се нови за серијата а не читале или немаат намера да ги читаат книгите Daario ќе им биде чуден. По бога, еве како треба да изгледа:

image.jpg

michiel+huisman+daario+naharis.jpg

Плус треба да е движечка контрадикција, да е нежен и фламбојантен кога говори, а да е ненормално искусен борец и мечувалец. Налик Sparrow од Пиратите од Карибите. Не верувам дека ќе има иста фан база и реакција ако го направеа апла според изворниот материјал.

Неколку од Pedro Pascal:

crop21-300x357.jpg
MV5BMzc3OTQ0ODEwMF5BMl5BanBnXkFtZTgwOTgzODIzMTE@._V1_SY317_CR12,0,214,317_AL_.jpg

Pedro_Pascal-AM2013.jpg

Еве и од Јoe Dempsie:

tumblr_mf1ykaRaVH1r7q3cso4_1280.jpg
2013ReviewEvenStillness.jpg

600full-joseph-dempsie.jpg

He's kinda short, but hella cute :X3:

Едит: Де бе шо го напраив човеков, сеа проверив - еден сантим-два е понизок од мене само :D. Изгледа Maisie Williams е височка (повисочка него ли што мислев).

Последно уредено:
Више кога си кажуваме, (не ми се верува дека го заборавив, а број 1 ми е) - Принц Оберин
Бомбона :love: Ај шо е прекрасен, него и одлично си ги носи сцените и дијалозите. Да ти е мерак да го гледаш од секој аспект.

Ако има ко кај машките team Oberyn против било кој друг - ја сум таму!

Принц Оберин
Бомбона :love: Ај шо е прекрасен, него и одлично си ги носи сцените и дијалозите. Да ти е мерак да го гледаш од секој аспект.

Truth has been spoken here! :D :love:

Ако има ко кај машките team Oberyn против било кој друг - ја сум таму!

Има, има! :LOL:

*вее знаме со сонце прободено од стрела* :X3:

Како бе никој досега не ја спомна Дореа, бившата помошничка на Дани.

roxanne_mckee_2321156.jpg
229839_365420080210327_2076607241_n.jpg

roxanne-mckee-special-screening-of-the-big_3684518.jpg
292sa5d.jpg

Ксаро Ксоан Даксос, ебате среќникот ебате.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom