Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Исто и глумецот кој го глуми Дарио Нахарис е различен, у 3 беше друг еден со коса подугачка у 4тава е друг...
edit eve:
BklTakjIMAAp5_4.jpg

Последно уредено:
Што знам, Транспортер 4 за ГОТ?

Додуша, каков лик е Ѓорѓија наш, може да го убие во некоја од наредните епизоди, па што е сигурно, сигурно е. :pos:

Верувам дека немаше некој кој не беше као, what the fRack кога прв пат го покажаа заменетиот актер.

Што се случи со Eyrie зошто толку е сменет изгледот дали знае некој ?

Сезона 1
105_019_va_1900_after.jpg

Сезона 4
115727-Eyrie-season-4-meme-Game-of-Th-GSg5.png

Проект Eyrie 2014, триумфална порта, некоку нови куполи, може има и нови спменици.

Верувам дека немаше некој кој не беше као, what the fRack кога прв пат го покажаа заменетиот актер.

FYI, новиот актер личи многу повеќе на "source material Daario Naharis" него ли претходниот. Во најмала рака, овој барем има брада ако ништо друго. Јас велам, good riddance. Никој не сака помпезни актери кои станале такви глумејќи прв пат како странични/помошни ликови од позната серија, и одма потпишуваат нов договор а го кинат стариот ако некој им стави долар повеќе како плата, нити некој кој се занимава со дрога (која и верзија да ја подржувате повеќе за заминувањето на претходниот актер).

Убава е оваа Марџори само устата да не и беше како Тајсон аперкат да и здревил....

Тоа со устата ја прави само поуникатна според мене. Маана која многу машки би ја гледале како "cute" фактор повеќе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom