Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Да да еве ја пак од вчера во меѓувреме од почеток ја гледам и баш тоа го приметив и дека не само тоа со Џофри што наеба тирон туку и со Брен со бодежот наеба претходно. Се го крка ни крив ни должен. Сум заборавил како беше. Добро е пак да се изгледаат од почеток многу појасни се работите што се случуваат на почеток затоа што се забораваат детали кои се многу битни...

Последно уредено:
Да, Џора го прати писмото дека е трудна Дени. Цццц што сте значи :D

Брат ми сега почна да ја гледа ГОТ и покрај некого и јас ќе изгледам некоја епизода по втор пат
Е сега приметив дека во првата сезона писмото кое сстигнува во Kings Landing и во кое се предупредува
на тоа дека Денерис е трудна од Дрого и носи син, всушност го праќа Сер Џора
Па кога расправаат дали да ја убијат на советот со Нед Старк и самите кажуваат дека не треба да му се верува на човек
што еднаш го пред кралот...
Е сега зошто Сер Џора испрати такво писмо, кога во продолжение гледаме дека е најлојален на Денерис или сепак
сето ова е само негова глума или маска?
Ваше размислување, или можеби сум грешка и ги имам некаде измешано конците :D
сето ова е само негова глума или маска?

Џора работеше за Кралот, поточно за Варис, мислејќи и сакајќи да се врати назад во Вестерос и да не биди сметан за криминалец веќе. Ама кутриот пошто е затрескан ја спаси кучката :D

Да да еве ја пак од вчера во меѓувреме од почеток ја гледам и баш тоа го приметив и дека не само тоа со Џофри што наеба тирон туку и со Брен со бодежот наеба претходно. Се го крка ни крив ни должен. Сум заборавил како беше. Добро е пак да се изгледаат од почеток многу појасни се работите што се случуваат на почеток затоа што се забораваат детали кои се многу битни...

Кој бил најмал во фамилија знае како е ... :cautious:

Да, Џора го прати писмото дека е трудна Дени. Цццц што сте значи :D
Џора беше пратен со план да ја убие Калиси за да си го врати статусот во Главниот Град а тој тотално обратно ја спаси на пазарот од виното.

Поради тоа и тој толку се плашеше од Селми бидејќи мислеше дека тој го знае ова

anY82yn_460s_v1.jpg

Џора Мормонт на почетокот е пратен како шпион на Варис. Задача му е да ги следи Варис (како главен можен противник на дворот) и Денерис како негова сестра, и да известува од нивна најблиска близина.
Со тек на времето, Варис е убиен, а Џора се заљубува во Денерис и почнува се послабо да праќа извештаи, за да после Карт тотално престане да ги известува и се става целосно на страната на Денерис Таргериан.

lol Тимет син на Тимет
:pos:
Џора Мормонт на почетокот е пратен како шпион на Варис. Задача му е да ги следи Варис (како главен можен противник на дворот) и Денерис како негова сестра, и да известува од нивна најблиска близина.
Со тек на времето, Варис е убиен, а Џора се заљубува во Денерис и почнува се послабо да праќа извештаи, за да после Карт тотално престане да ги известува и се става целосно на страната на Денерис Таргериан.
ваљда си мислел Висерис

Е да де, грешка во чекори. :) :)

И уште нешто, шпионот не го праќаш да ти изврши убиство, за тоа ангажираш некој друг за во случај убиството да не ти успее (барем шпионот ти останува).

Ме цитираш за пост што не е од мене :confused:
Не те цитирам тебе, него 9gag-сликата.

Тимет баш го погодиле. А и Руз Болтон.

(еве ја ќе сведочам у штаб ако треба дека ти не си го објавил ова)

Многу реално , ти што си се пронашол тоа е друга работа....

Абе еден реализам .... комедија more likely :D

Што е ова со пронаоѓањево? Некој патетичен изговор за comeback? :confused:

(еве ја ќе сведочам у штаб ако треба дека ти не си го објавил ова)
Хаха до тоа дереџе е дојдена земјата, среќа што јас не сум дел од тоа.

Туку чуден ми беше постот затоа ти пишав

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom